Litt forskjellige saker…….Kjøpte disse to tre-pottene (hvis jeg kan kalle de det) i byen i dagOg to slike lykter til veggen på terrassen.På bruktmarked sist helg kjøpte jeg dette broderte bildet i en fin tykk treramme……….…………..så rev jeg ut det broderte bildet, malte rammen og satte inn et amerikansk flagg jeg kjøpte da jeg var på jobb i Ålesund for to uker siden! Bildet har jeg hengt ute på terrassen. Passet godt med de blå putene våre.Så har jeg laget pesto av basilikumen fra hagen.Fruktsalat av melon, mango, annanas, papaya, druer. Smaker herlig i varmen.Blåskjell dampet på gassbluss i hagen

Ha en vidunderlig og varm sommer-helg!

  1. Å for en deilig kveld det blir hos deg! Nydelig med sjømat!
   Så mye flott som du har kjøpt også, litt misunnelig her, hehe..de lyktene var bare såååå flotte!! Du får kose deg videre med deilig mat, og kanskje et glass vin til? Ha en hyggelig kveld!

  2. Enig med Modern Country…så mye godt du har laget.Likte også de lyktene.Ha en fortsatt fin helg,så høres vi(sender pakken mandag mrg..her har det gått i 100 hele dagen med masse koselig besøk).

  3. Så koselig det hørtes ut som dere hadde det. Neste gang du skal ha blåskjell så gir du et lite vink slik at jeg også kan være med. Maten hørtes nydelig ut:O)

  4. Fin side du har!….Likte så godt rammen du har malt, den gjør seg nok godt på terassevegge,ja…Er det greit at jeg linker deg på siden min?…Ha en fin dag.

  5. Så lekkert du har det! Lurt på hvor i ålesund du kjøpte det flagget? Leter og leter men finner hverken flagg el puter..
   Og de utelyktene var også knall! Kan jeg spørre hva du ga for de og hvor du kjøpte dem?

  6. Hei hei
   Tusen takk for alle hyggelig kommentarer. Dere er så snille!
   Linn:
   Jeg kjøpte flagget på en seilebåt butikk som ligger nesten rett over gaten for Bryggen Hotell. Jeg kjøpte lyktene på en butikk som hetet Mols i Sandvika. Egentlig kostet de 749 per stykk, men fikk dem for 500 kroner stykk siden jeg kjøpte to stykker.
   Flower power:
   Helt i orden å linke 🙂
   Anonym:
   Lexington putene koste alt fra 250 kroner og oppover. Kommer helt ann på hvilken pute du skal ha.

   Ha en fin kveld!

  7. Amerikanske flagg er begynt å bli in, men vanskeleg å få tak i. Ser at du har kjøpt i Ålesund, skal dit komande mandag, huskar du kva for ein butikk du kjøpte dine på??

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg