I am back on track……….

Ok- det ble en blogg pause på meg. Delvis ufrivillig. Telenor er ikke alltid like enkle å ha med å gjøre………… Nok om det.

Tusen takk for alle baby gratulasjonene. Det var utrolig koselig lesning.

I dag har jeg vært på lexington super lagersalg!

Fangst:

2 maritime putetrekk

12 oppvask håndduker

1 Sengeteppe i maritim stil

2 t-skjorter

5 tykke morgenkåper (julegaver???)

2 forkler med blå stjernerDette bildet er fra gjesterommet /kontor i kjelleren. det nevnte sengeteppe er på sengen!

Ellers driver vi med siste puss på kjøkkenet nå. Var hos Marianne på Vollywood og hentet veggsjablongen jeg bestilte for kun få dager siden. Mannen er i full sving med malekosten nå.

  1. Heisann,tenkte på deg tidl i dag, på høy tid å sende en mail til deg…Se der ja, du har en flink mann!Jeg hadde oppskrift på kjøkkenveggen der vi bodde tidligere…artig med slikt.Nå har jeg laget to tavler med sort tavlemaling, oppskrifter skrevet med hvitt kritt.Masse flott du har kjøpt.Håper formen er god!!Var i Oslo hele sist uke,starter på jobb i mrg…spennende(“,)Vi høres,klem

  2. Å heisann! Var nettopp inne hos Trude og så du var tilbake :)Så mye flott du har kjøpt med deg hjem! Å, skrift på veggen ja, det var det jeg skulle ha. Til rommet mitt. Takk for påminnelsen! Aina

  3. SÅ fine ting du har kjøpt deg. Skikkelig lekkert sengeteppe, og hyllen med alle de flotte detaljene var veldig inspirerende!! Så deilig det må være å ha en mann som svinger malerkosten, min mann er så vant til at jeg gjør det selv så han drøyer bare litt og jeg kan love at det ble ikke malt mye her da jeg var gravid, hehe…da snakker jeg om alle de fire gangene!
   Håper formen er god, kjekt at du er tilbake!

  4. Hvorfor ringte du ikke meg først? Har du flere penger igjen i det hele tatt( he he)? Å hvor i huleste bor du? he he. Nok tull fra meg. Vet du, du er herved plikta til å ta bilder av alt sammen sånn at elin får se godbitene dine. Jeg hadde nok gått totalt amokk i disse hyllene. Godt at du er tilbake. Har savnet deg veldig. Ha en fin dag. Klem fra Elin:O)

  5. Hei,

   Liker Lexington kjempegodt. Så fint rommet ble. Har akkurat kjøpt meg en pute fra høstens kolleksjon. Beige/brun med et stort emblem på. Lagersalg er tingen – litt andre priser der. Tror du de arrangerer det flere ganger? Og hvor?

  6. tenk å få være gjest på det soveommet.lekkert sengeteppe og puter fra lexington.en tråd igjenom det hele…derfor så lekkert.
   inspirerende blogg ,masse ideer,

  7. Kjekt at du er tilbake! Håpar det går fint med deg og den lille i magen.
   Flott gjesterom! Her kunne eg godt tenkt meg å vore gjest! 🙂

  8. Heihei! inspirerende og fin blogg 🙂 jeg bare lurte på hvor du hadde vært på lagersalg av lexington? Har lett etter dette lenge men ikke hatt noe hell. og vet du om dette salget kommer igjen?
   Takk for svar 🙂

   – Alexandra
   [email protected]

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg