Ekatrarom blir babyrom

Jeg elsker hvitt, så jeg vil lage baby-gardiner av de hvite gardinene jeg har fra før (Ikea). Jeg har kjøpt lysrosa silkebånd som jeg har sydd på de hvite båndene som holder gardinene til side. Jeg har tenkt å la rommet være hvitt, men ha babylysrosa detaljer. Skal kjøpe en hvilestol fra Ikea for å ha ved sengen til lillejenta. Å finne den riktige sengen er jo ett kapittel for seg selv. Vil ha en uten sprinkler på kortsiden….. For ikke å ta romfølelsen av det lille rommet har jeg tenkt å ha kjøkkenbenkeskap til kleskap. Så kan jeg ha stelle/påkledningsbord på toppen av skapene.

Før:Etter:

6 kommentarer
  1. Åhh, så søtt! Det er jammen ikke mye som skal til for å forandre uttrykket helt….Dette gjorde jo susen:))
   Høres spennende ut å innrede babyrom. Er lenge siden jeg gjorde det sist….jeg må nok vente på barnebarn jeg nå….hihi:)

   Lykke til med jakt på seng.

  2. Så stilig og så flott det ble. Tenk at et sløyfebånd kan gjøre så mye med et gardin. Er det en liten prinsesse dere venter? Rosa, prinsesse hvis du skjønner. he he. Ha en fin dag. Klem fra Elin:O)

  3. Heisann,gått i ett her…sender deg en mail når jeg kommer tilbake fra jobb i helga.Er jo ikke bare en setning som skal skrives, så jeg må ha god tid (“,)Gleder meg til dette prosjektet ditt, skal bli artig å se alt du skal trylle frem på babyrommet. Jeg har kjøpt stoff til det jeg skal sy.Ha en fin fredag, kos deg masse så høres vi snart.Klem

  4. Så koselig, så det kommer en liten prinsesse da kanskje?

   Høres fint ut med kjøkkenskap til klesskap, og lage stellebord på toppen, kjempe lurt!

   God helg!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg