Fastelaven

Jeg har laget en stor fastelavensris med kun hvite fjær. Den ble kjempedekorativ! (men nesten umulig å ta bilde av i lyset) Nå skal jeg lage fastelavensboller.

Ha en fin fastelavenssøndag med boller og kakao og det som hører til. 🙂

  1. fint det var, lagde slik i fjor. i år hadde vi glemt det og jenten så lei, men hun var fornøyd med silkepapir, og nå er bollene i ovnen.
   ha ne fin søndag.
   klem fra Karoline

  2. Fa… jeg visste det var noe jeg hadde glemt. Selfølgelig er det fatelavens….da må vi ha boller med krem??? er det slik. Å jeg som har laga komler. Da blir det jo ikke plass til boller. he he
   Ønsker deg en fin søndag og takk for på minnelsen:O)

  3. Hei,flott dekorasjon!Her har vi bakt og kost oss med boller i dag.Koselige bilder fra barnerommet…holder på med litt forskjellig til deg nå (“,)Vi høres!

  4. Fastelavensboller er jo bare så utrolig godt! Bel visst ikke noe boller på meg i går, for jeg klarte å glemme hele fastelavan. Jeg trodde jo det var morsdag i går jeg *ler*
   Jeg har visst gått glipp av innlegget ditt om det nydelige barnerommet! Spilledåsa var jo kjempesøt! Så herlig rom da! Jeg synes det er en sånn lur ide å bruke tallerkenhyller til bøker! Plassbesparende, og samtidig så dekorativt!
   Ønsker deg en fortsatt fin uke!
   Klem fra Beth

  5. Så fint det var på barnerommet i forrige innlegg, den gyngestolen var så fin, tror jeg ville beholdt den sort.
   Men den ville nok ha vært lekker i hvitt, vanskelig valg;0)

   Fastelavensriset var lekkert og annerledes, det er så mye oppfinnsomt å se rundt hos andre bloggere, og du har så mye fint.

   Ha en fin onsdag!

  6. Veldig vakkert!
   Du har et utrolig stilfullt hjem!!!
   Alltid spennende å se hva du har tryllet frem!
   Gleder meg på deres vegne med lille prinsessen!
   Det er allerede blitt et stilfullt rom for den lille prinsessen 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg