Trenger hjelp fra dere blogg-jentene……

Jeg skal ha
barndåpen til
baby Celine hjemme, og trenger
dekorasjon og invitasjons tips. Er i gang med testing av blomster oppsats og annen pynt. Vet jeg har sett nydelige bilder fra dåper rundt omkring i blogg-verden, men husker jo ikke hvem som viste frem. Så jenter, send meg gjerne linker, tips og ideer. Setter stor pris på alle forslag!

Tusen takk
Christine

Baby Celine
22 kommentarer
  1. Så utrolig nydelig hun er !!!!

   kan dessverre ikke hjelpe deg med tips, men regner med det er mange av de kreative bloggerne som vil komme med forslag;)

   Så fint å lage oppsatsene selv da, blir nok kjempefint:)

   Ha en kos uke, og nyt den herlig tiden:)

  2. Så nydelig hun er 🙂 Når det gjelder dåp er det nok mange som er bedre enn meg til det. Lykke til. Du får nok gode tips. Husk bare på å takke “ja” til alle som spør om de skal hjelpe og IKKE slit deg ut. Jeg gikk på en aldri så liten smell der til en barnedåp for 12 år siden. Hanne

  3. Har heller ikke noen gode tips til deg, men har sett veldig fine bilde på silje-sin blogg. Og så må jeg nok en gang si at jeg synes prinsessen din er bedårende!

  4. for ei fin jente!Til prinsessa vår sin dåp hadde lagd bordkort,innvitasjoner og takkekort i samme tema.Bordkortene tok mye tid, men fikk mange kommentarer.Jeg hadde bilde av lillemor sammen med hver og en av gjestene, slik fant alle plassene sine og fikk med seg et minne fra dåpen.kortet hadde jeg lagd doble,med et nydelig dikt fra oss foreldre inni og kortene var knyttet pent sammen med hvite bånd. (jeg har en del dikt som passer til anledningen hvis du ønsker det..)
   Den gode feen og bo sine blogger hadde noen flotte bildre fra dåpen

  5. hei hei

   Gratulerer med den lille, hun var utrolig søt! Jeg har et tips som jeg brukte til min jente, men har ikke bilde desverre. Hadde masse blomster, og mellom blomstene hadde jeg krystall dessertskåler på stett (Tror de heter blåklokke) som jeg hadde sølv og rosa plast?tråd i som jeg fylte med vann og hadde rosa flyte lys i. Ble kjempefint, hadde i tillegg store kandelabre med lys også.

   Ha ei fin uke

  6. Så nydelig!! Sukk! Jammen går tiden fort!! Syns det ser ut som du har masse dåpsideer selv jeg!! Den oppsatsen er bare sååå skjønn! Ta imot all hjelp og kos dere! KLem!

  7. Har fulgt med på bloggen din en stund og vil gratulere deg så mye med babyen og den nye tilværelsen som mor. Kos deg med dåpsforbredelsene og med den nydelige datteren din. God klem!

  8. Hei!Så skjønn datteren din er:) Du har også en kjempefin og inspirerende blogg. Jeg lagde noen små album med bilde og dikt som jeg la ut til hver gjest.Fungerte litt som velkommen og takkekort i ett. se mer under dåp på bloggen min….Ha en flott kveld! Hilsen Linda

  9. Så nydelig hun er! Kjempevakker jente. Får nesten lyst på en til med det samme jeg…Amalie er jo blitt 16 mnd og stooor jente.

   Har ikke hatt dåp, så har ikke noen bilder å dele med deg, men Silje, BO og Den gode feen hadde da noen fantastiske dåpsdekorbilder husker jeg?? Lag noen enkle initasjoner du, bruk sånne forhøyningsputer og legg inn små felt med bilder, noe dekor og tekst i ulike nivå…hvis du skjønner? Sjekk ut Panduro!

  10. Ååå for en nydelig liten prinsesse!!! Får nesten lyst på en til nå 🙂

   Kan desverre ikke hjelpe deg med tips!

   Kos deg i tiden fremover nå!! Den går så altfor fort!!

   Klem

  11. Guuud vad SÖT hon är!!

   Ett tips är att knipsa av lite körsbär- eller äppleträd och ta in några dagar innan så de hinner slå ut i blom.

   Hoppas ni får en riktig härlig stund där hemma med dopet, kram!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg