Dåp

I dag har vi hatt dåp for babyen. Hun skal hete Celine Italia. Celine fordi det er ett navn jeg alltid har syntes vært nydelig. Italia kommer fra min manns side. Familien hans er fra Italia.Min manns bestefars søster het Italia, som var ett vanlig navn i Italia under 1. verdenskrig.

Dåpsbarnet:


Noen bilder av kjolen, pynten og festen.

Vi bestillte personlige frimerker med bilde av Celine på nett fra posten.no

Helt enkle invitasjoner med en rosa silkesløyfe.

Siden det regnet ute, måtte vi ta hele selskapet inn i stua. 21 voksene, 2 barn og 3 babyer! Dukene har jeg sydd selv med stoff fra IKEA, og brodert monogram og navnet til Celine på alle 4 dukene.

I siste liten dukket denne dåpskjolen opp. Underkjole og overkjole i silke. Den ble sydd til min pappa,som nettopp gikk bort, for over 60 år siden. Egentlig hadde jeg tenkt å bruke dåpskjolen fra mamma side, men syntes det var hyggelig å bruke pappas siden han ikke er med oss lengre.

Kransekake, eller tårnkake som vi kaller det. Det må til på en hver familiesammenkomst.

Smellbonboner MÅ være på tårnkaka. Flaks at jeg fant disse søøøøøøte på
Decorium.

Nå skal det pustes ut!
God søndagskveld.
  1. For eit herlig dåpsbarn i ein nydeleg dåpskjole!!!
   Utrulig lekkert og gjennomført når det gjeld pynta bord, kaker, invitasjonar osv..
   Kjekt å lage til, men likevel herleg når det er over ;o) nå kan du slappe av og puste ut!

  2. Så utrolig lekkert du hadde laget det.. å brodert monogram på 4 duker…Jøss !! bøyer meg i støvet, du er jammen en supermamma !! Knallflott kransekake : )

  3. Nyyydelig.Saa mange flotte bilder av alt. Du har gjort en kjempeinnsats. Men som jeg kjenner deg saa er jo detaljer noe du er god paa. Flott at du brukte din fars daapskjole.
   Godt at du er tilbake! En liten hilsen fra varmen.Mor koser seg paa en velfortjent ferie. Gleder meg til flere innlegg jeg.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg