Stua vår.

Jeg satt å bladde litt i bloggen,og ser at jeg ikke har lagt ut noe særlig med bilder fra hele rom. Nesten bare detalj bilder fant jeg, så i dag har jeg tatt noen nye bilder pluss funnet frem noen gamle!
Tv-stuen. Celine ligger å koser seg på ett skinn. Noen kurver fra Åhléns passet perfekt i en cd/bokhylle fra Ikea. Jeg bare snudde den og monterte kjøkkenbenkføtter på! Før fungerte benken som gang-møbel. Jeg hadde luer og votter i kurvene, og puter oppå for å sitte å ta på sko.
Lille Celine min er blitt ganske stor. Nå 4 mnd!!!!!!

Her vises bordet som jeg ønsket meg, men var solgt da jeg kom for å kjøpe det, men som viste seg at stod et helt likt etter tante Svanhild i kjelleren hos svigermor.
Se bordet før det ble malt her.

Ammestolen min har jeg flyttet fra soverommet og opp i stuen. 
Se nærbilder av ammestolen med brodert Celine i ryggen her. Det tok ikke lang tid før jeg fant ut at amming var bedre i sengen på natten….. 
Vedkurven min i glass lever enda!
Se vedkurven på linken her.


Her vises hjortehornet jeg kjøpte på Finn.no og malte med hvit blank bil-lakk.
Se link fra hjort-arbeid her.

Her har jeg pyntet til selskap. Den store champagne kjøleren har fått lov å komme frem som blomsterpotte for Hortensiane. Blomsterdekorasjonen har jeg laget selv.
Trykk på linken her så ser du bilder før og etter fra spisestuen.

Spisestuen fra danske Ilva.
Se flere bilder og detaljer fra spisestuen på linken her.

Ny krakk. Jeg har sett på den en stund, men syntes den var litt dyr. Var innom butikken nå, og de hadde kun en igjen som hadde noen merker på. Jeg fikk kjøpt den billig, og merkene- de forsvant da husbonden pusset litt på den med negelakkfjerner.  Jippi.

Nå skal jeg ut å kose meg i solen.
Christine
19 kommentarer

Siste innlegg