Lekeoppbevaring i stua.

Jeg er i gang med å lage en oppbevaringspose til Celines leker (de ligger strødd overalt) som skal henge på lekegrinda i stua. Den skal se litt “baby” ut, samtidig som den skal passe inn i stua.

På min nye favoritt butikk Stoff og Stil fant jeg stoff- lys rosa med hvite prikker og ett annet stoff som jeg kunne stryke på baksiden av hovedstoffet for å stive det opp.

Jeg er godt på vei i prosjektet og så langt fornøyd. Det skal være lokk med spenne på og borrelås for å feste posen på lekegrinda.

Jeg har bakt kaka til Tupenella, og den ble kjempegod. Hadde ikke Rice Krisps (selges ikke i Norge i følge produsenten), men brukte puffet ris. Supergod! (men den smuldra litt så det blir ikke noe bilde nei)
Ha en god kveld.
Til slutt: Noen av bloggjentene som kan fortelle meg hvordan jeg får TRANSLATER på bloggen min. Jeg vet at jeg skal legge det inn under “gadget” , men jeg vet ikke hvilken translater jeg skal velge. Jeg finner bare noen som fungerer som ordbok for ett og ett ord. Jeg vil oversette hele sulamitten. Hjelp! 
11 kommentarer

Siste innlegg