Kom og vinn personlige broderte servietter!

Bursdagsuka er her. Husbonden fyller på onsdag og Celine fyller på fredag. Bloggen blir 2 år den 18. mars. I den anledning har jeg en trekning . Jeg gir bort ett sett broderte servietter (12 stk) til en som legger inn en kommentar med navn eller mailadresse, bloggadresse eller en annen måte jeg kan få tak i vinneren på.

Monogrammet og farger får vinneren velge selv. Jeg broderer med min Janome, nøyaktig slik vinneren vil ha serviettene.

Jeg har masse fonter å velge i.

Celine trekker vinneren på bursdagen sin. Lykke til og god søndag.
278 kommentarer
  1. En slik trekking må jeg jo hive meg med på ;o) Serviettene er jo helt fantastiske,så har er det bare å krysse fingre og tæ og håpe på det beste ;o)
   Ha en super bursdagsuke og lykke til med kakebaking,gleder meg til å se resultatet.

  2. Hei, jeg må jo bare hive meg på denne konkurransen, og håpe på at lille Celine trekker meg 🙂 Jeg har jo allerede fått noen nydelige servietter fra deg, men satser nå på å vinne servietter med mitt monogram på.Lykke til meg bursdagsfeiringen 🙂
   Hilde

  3. Grattis till alla jubilarer, både mannen, dottern och bloggen :-)!

   Vilken jättefin utlottning – den
   vill jag gärna vara med på!

   /Anette

  4. Hei. Dette må jeg bare delta på, og håpe at jeg vinner. Det er tydligen den store bursdags dagen den 13 mars, jeg har bursdag og min vennine og hennes søn.
   Ha en fin bursdagsuke. Og tusen takk for en fin blogg:)

  5. Fantastisk nydelige servietter!
   Jeg vil gjerne være med på trekkningen av disse.
   Jeg blir hoppende glad hvis jeg vinner :O)

   Klem fra meg.

  6. Hei.
   Dette må jeg bare delta på. Det er tydligen den store bursdagen den 13mars, jeg, en vennine og hennes søn og en bekjent har bursdag da også. Ha en fin bursdagsuke:)
   Og tusen takk for en fin blogg:)
   Malin

  7. Disse flotte monogram serviettene har jeg hatt lyst på lenge….så denne trekningen må jeg jo nesten være med på 🙂 De er jo bare så utrolig flotte 🙂

   Skjønner at dere får en begivenhetsrik uke med to bursdager og i tillegg en bloggbursdag. Ønsker dere så mye lykke til…og kos dere masse 🙂

   Ha en fin søndag 🙂

  8. Åååååååååååååååå tenk om jeg skulle være så heldig 🙂 og håper også at Celine trekker servietter til meg som er 1 mnd eldre enn henne..
   Samboeren min har bursdag 15 mars og Can Aksel hadde 8 februar..

   Men jeg hiver meg med på trekningen etter god blogginspirasjon fra hvitstil.- startet blogge etter jeg fant siden din.. veldig unikt:)

   Ha en flott søndag, bak med måte.. det kan “ta litt av” når en skal feire sin skatts 1 bursdag:)

  9. Åh, jeg prøver igjen 🙂 Er inne på bloggen din hver dag, synes serviettene dine er nydelige 🙂 Er å treffe på bloggen min.
   Stine

  10. Åj. dette vil jeg være med på! yntes det e så flott med monogrammer på det meste. Tar du imot bestilling forressten? Ja, hvis æ ikke skulle være så heldig å vinne da.

  11. Hvem kan vel la være å ønske seg så lekre servietter? Jeg hiver meg på og krysser det som måtte være mulig å krysse. 😀
   Er absolutt ikke overtroisk (ennå) så jeg satser på at fredag 13. er den STORE LYKKEDAGEN!!
   Gratulerer masse med dagen til mannen din, bloggen din og ikke minst lille, vakre Celine.
   Min mormor ville forresten vært 100 år fredag 13. mars hvis hun fortsatt hadde levd, så det hadde vært utrolig morsomt å vinne på hennes 100-årsdag!
   Ønsker deg en koselig søndag!
   Klemz

  12. Oioioio 🙂 Jeg må jo bare prøve lykken i konkurasnsen din!! 🙂 Sikler ofte på det du viser frem her inne, og hvis jeg vinner så vil serviettene gjøre seg perfekt på bryllupsbordet mitt… 🙂 ha en super bursdagsuke, kos dere 🙂

   Mvh

   Elisabeth

   [email protected]

  13. Ååå, ja jeg vil gjerne vinne servietter 🙂

   Her er april bursdagsmåneden, så jeg gleder meg til å se kakene dine. Kanskje jeg får litt inspirasjon 😉

  14. Yeay, jeg vil gjerne være med 🙂 Og jeg skjønner virkelig ikke hvordan du får tid til alt… Gratulerer med trippel feiring i heimen, gleder meg til å se bilde av kakene!

  15. Wow en sånn sjanse på å vinne de lekre serviettene dine kan man ikke gå glipp av, så jeg hiver meg absolutt på denne 🙂
   Super snilt av deg å gi bort gave til andre fordi Celine og mannen din har bursdag da 🙂

  16. Gratulerer du med jubileum i form av blogg, mann og barn:) koselig…du er raus må æ si….å det e klart at æ bi med….som sagt hjertelig til lykke, å det var som æ ha sagt før, du som gav mæ inspirasjon og løst te å lage egen blogg, så tenk ju,….go søndag

  17. De nydelige serviettene dine vil jeg gjerne være med i trekningen av. Du er sååå flink! 🙂 Elsker bloggen din.

   Gleder meg til å se kakene du skal trylle frem til uken.

   God søndag!

   Hilsen Pernille
   ([email protected])

  18. ja ja ja… Jeg vil være med, som jeg har skrevet til deg før, jeg er imponert over slike søm kunster:) Å kunne få være med på en slik trekning gleder meg veldig, ha en fin søndag.

  19. Siden jeg har gått å siklet på de nydelige serviettene du lager, lenge nå…så er jeg mer en gjerne med på trekningen:)

   Og igjen, du er en av mine absolutt favoritt bloggerene, uten tvil.

  20. Hei! Gratulerer med alle jubileer! 🙂 Klart jeg vil være med på trekning av en så flott gave! 🙂 Lykke til med alle feiringene, og ha en god søndag!

  21. Hei Christine – det er litt av en måned du er inni med så masse feiring. Jeg ønsker meg servietter med monogram – det har jeg gjort lenge og kanskje du får tid å sy for meg engang. Jeg har lekkre linservietter liggende som hungrer etter prikken over ien. Kanskje du trenger hjelp i den travle tiden? Kan jeg bidra med noe?
   Uansett lykke til og gratulerer med de store dagene. klem Hanna

  22. Heisann!
   Gratulere med alle feiringene dere har fremover!
   De serviettene dine er kjempe fine!! Jeg blir veldig gjerne være med i trekningen.
   Ønsker deg og dine en fin, fin uke!

   Hilsen fra Linda
   [email protected]

  23. Jeg hiver meg også på trekningen. Synes det er helt fantastiske servietter og kunne ønske jeg var flink til håndarbeid selv. Jeg krysser finger og tær:)

  24. hei vennen 🙂 Ja dette vil jeg være med på!! Satser på at Celine gjør sitt for oss, he he. Kos deg iallefall med alle bursdagene og ikke slit deg ut!! Stor klem

  25. Denne trekningen må jeg henge meg med på=) Serviettene dine er jo bare knallfine, så krysser fingrene for at lille søte Celine trekker meg:) Lykke til med bursdagsfeiring!

   Stine ([email protected])

  26. Oj, oj, så flotte servietter! Jeg vil være med!!

   Lykke til med feiring av bursdager og gratulerer med 2-års dagen;) Bloggen min er snart 1 år.Får vel prøve å få tilen liten konkurranse/trekning jeg også nå da!

   Klem Anette:)

  27. Ajaj, enda en mulighet til å vinne skjønne servietter fra deg – jeg vil gjerne være med! *krysser fingrene*!! Forøvrig spent på å få se kakene du skal lage uka som kommer – regner med de blir like flotte som alle andre prosjekter du setter i gang 😉 Og du – fornøyd med Nespressoen? Vurderer å kjøpe, men er redd det skal være stas i 2 uker og så bare benkefyll, dermed ålreit å høre fra noen som har “tatt steget”!

  28. Man må jo prøve lykken når du frister med sååååå flott premie!
   Gleder meg til å se resultatet av kakebakingen din 🙂

   Fortsatt god søndag!

  29. Steike… Her var det mange kommentarer allerede!! :)))

   Håper dere får en flott uke, vi skal kose oss også 😉 (Og neste uke, det er meldt opptil 20 varme i Firenze!!)

   Jeg skal ikke ha lodd, jeg har jo tyvve servietter allerede!!! 😀

   Flinke, flinke Christine!

  30. Gleder meg til å se sjørøverskipet! Det blir nok bra!
   De serviettene dine er så flotte, så jeg kunne gjerne tenkt meg 12 av de til middagsservering ja….
   Ha en super fin bursdagsuke og lykke til med forberedelser!
   Klem Julie

  31. Hei, vil veldig gjerne være med i denne trekningen ja!:o) Kjempefine broderier. Følger med på bloggen din, syns det er veldig koselig og inspirerende.

   Hilsen Marianne

  32. Hei!
   Denne trekningen vil jeg gjerne være med på – utrolig fine broderier :o) Og veldig koselig og inspirerende blogg å følge med på!

   Hilsen Marianne

  33. Hei! Jeg vil veldig gjerne vinne de fine serviettene du broderer!

   Takk for at du blogger, du inspirerer og gleder:)

   Hilsen
   Anna fra Telemark

  34. Her blir vi mange om beinet,men hvis man ikke slenger seg på har man ingen sjanse.Du har en fantastisk blogg og en skjønn liten datter.
   Hilsen Wanja

  35. heisann! har fulgt lenge med bloggen din, og beundret de flotte serviettene. Så klart jeg vil være med på trekningen. Lykke til med bursdagsfering til uka. Bli spennende å se på kakeprosjektet ditt. Klem Kjersti ([email protected])

  36. Heisan! Ser det er mange som har hevet seg på denne konkurransen her og det forstår jeg godt, de er jo aldeles nydelige 🙂 Vil gjerne vinne de jeg:-) Lykke til med en travel bursdagsuke, kakene blir sikkert helt supre, gleder meg til bildene kommer 🙂 Hilsen Trude

  37. Dere har virkelig mange feiringer fremover! Gratulerer så masse både med bursdager og blogg!
   Er jo litt spesielt med den første bursdagen i livet, har selv ei som fyller 1 år den 1 april. Vi gleder oss masse. Tiden går jo så innmari fort.

   Ønsker gjerne å være med i trekningen og prøve lykken:)

   Klem fra Nina

  38. Takk igjen for en fantastisk blogg! Ser det er mange som feirer bursdag i mars. For meg og min mann er mars spesiell, det var da vi ble kjærester 🙂 I år er det 18 år siden. Som tiden flyr…
   Husker den herlige første tiden, men jammen meg har vi klart å beholde den gode stemningen og også litt av forelskelsen! Selvfølgelig har vi hatt våre utfordringer, men med omsorg og kjærlighet, og et felles mål om at vi skal bli gamle sammen – går det meste greit!!

   Å lese bloggen din blir litt mimring for meg.. Vi bodde sammen i Asker i noen år, og flere ganger har jeg lest høyt for min kjære: ” Nå har Christine vært på Sandvika storsenter, se her er det bilder fra Nesøya osv…. Vi hadde ei herlig tid på Nesbru og vår eldste datter ble født på Bærum sykehus for 14 år siden til sommeren.

   Skulle jeg være så heldig å vinne disse serviettene skal de pryde bordet da vi skal feire 10 års bryllupsdag til høsten.

   Keep shining!

   Hilsen Gunn K

  39. Selvfølgelig vil jeg være med i håp om å vinne de fine serviettene dine. Hadde jeg vært så heldig å bli trukket ut….. Ha en fin uke med bursdagsfeiring : ) Hilsen Elisabeth

  40. Oj ..en sån här utlottning ..vill man inte missa:)..fast jag är en ny på din sida..kanske det går bra ändå…länkar en bild till mej…kram..Pia …”Vardagsrummet”

  41. Denne trekningen må jeg bli med på ja!!:) helt NYDELIGE disse serviettene!:) akkurat som resten av bloggen din!

   Lykke til med kakebaking og bursdagsfeiringer!:)

  42. Oj, ja det vil jeg gjerne være med på!! Du har jo laget så utrolig mye fint med den broderisymaskinen din.
   Vil gjerne ha servietter du har laget! :o)

   Ha en fin uke,
   hilsen Fredrikke :o)

  43. Ååå, jeg prøver meg igjen. En gang må det jo bare slå til 🙂 Så snill du er som lodder ut ting hele tiden 🙂

   Krysser alt jeg har jeg, og håper på det beste! Og lykke til med bursdagsforberedelser!!!

   Klem fra nr. 5

  44. Aiaiai, denne sjansen må jeg også benytte meg av! Er stadig innom bloggen din og titter, du imponerer og inspirerer meg!! Så får jeg bare håpe at jeg er den heldige vinner av de nydelige serviettene dine!

  45. Hvem vil ikke være med på dette?? Så snill du er Christine!!

   Lykke til med bursdagsfeiringer!! Regner med mye flotte bilder av glade barn og kaker senere nå!! Ta noen fine bilder vi kan scrappe da!!!!

  46. Det vil jeg gjerne være med på! Har så lyst på en slik maskin selv, men det kommer nok litt lenger ned på prioriteringslista enn en masse andre mer fornuftige ting…:/ Ha en flott uke! 🙂

  47. ÅÅÅ, jeg har kjempe lyst å være med i trekningen 🙂 Har alltid vært litt for sen de andre gangene… Og så har jeg bursdag i mars 🙂

   Hilsen Heidi P

  48. Hei:O)
   Dette blir en morsom uke for dere.
   Gleder meg til å se kakene du skal lage:O)
   Jeg vil veldig gjerne bli med i
   trekingen om vakre broderte servietter.:O)
   Masse gratulasjoner til Celine og husbonden.
   Ha en flott uke:O)
   Hilsen Marianne Eng

  49. Hei, har sett mye av det du har brodert, og serviettene du lager er jo bare helt fantastiske. Gratulerer med bursdagsfeiring, og sjørøverkaken blir sikkert like flott som alt annet du lager 🙂

   Klem, Mette

  50. Hei!!

   Så snill du er!!! Vel hjemme fra London, hvor jeg fotograferte en kake på Harrods med Celine i tankene, men bildet ble så dårlig at det ikke kan blogges… Jeg har meldt meg ut av nib, by the way, så nå er det det nære og kjære det går i… Men er selvfølgelig innom interiørbloggerne daglig… Og vil gjerne være med i trekningen din!!!

   Gratulerer mad alle kommende store dager!!!

   Mvh Hanne Christin

  51. Å nå vil jeg vinne:-)
   Siden jeg selv hadde bursdag i går hadde det vært ekstra artig! 🙂
   Og kanskje jeg ble kommentar nr.100?

   God søndag!
   Klem

  52. Selvsagt vil jeg være med:-) Og benytter anledningen i min første kommentar til deg (mener jeg å huske) til å si at jeg synes det er inspirerende å titte innom bloggen din.

  53. Wow 104 kommentarer, det er jammen mange som er innom bloggen din, Christine!

   Denne konkurrransen vil jeg svært gjerne være med på!

   Premien er jo fantastisk fin og jeg skulle gjerne hatt noen skjønne hvite personlig broderte servietter!

   Jeg sier som jeg har sagt før at jeg er svært glad i bloggen din og syntes at du er så kreativ at du burde leve av det! Jeg er innom deg hver dag og er dypt impornert over alt hva du får til!!!

   Tvi tvi og stor stor klem fra Ann-Christin – Det hvite hjerte

  54. Jeg hiver meg med! Har jo så lyst på en janome å brodere egne servietter med… Men den slunkne lommeboka er ikke like enig ;/

   Håper dere får en herlig uke med bursdagsfeiringer!

   klem fra jenny
   ([email protected])

  55. Heisann!
   Jeg vil gjerne være med i trekningen! Gratulerer så mye med alle jubileumene!

   Ønsker deg en fin start på den nye uken!

   Klem fra Livy

  56. Du har en sånn kjempekoselig blogg, og du lager sinnsykt mye flott må jeg si 🙂
   Har veldig lyst på lekre smekre servietter ja 🙂 Jeg følger bloggen din hver dag, og det er så koselig å titte innom.
   Hilsen Linda

   [email protected]

  57. Hei hei:-)
   Du har alltså ei sånn flott sia her på nettet,,måtte skryte til mora di her om dagen:-)Kjempeflotte servietta,,håpa man e med i trekninga:-)Gratulere med bursdagan. Tove

  58. Hei Christine!
   De serviettene dine er bare sååååå nydelige, så denne sjansen tør jeg ikke la gå fra meg! :O)
   Prøvde lykken forrige gang du delte ut, men da hadde jeg ikke vinnerlykke. Men jeg gir ikke opp! :O)
   Fortsatt fin søndagskveld til deg!
   Klæm

  59. Hei!
   De serviettene du lager er så flotte, så tror nesten jeg må hive meg på jeg også :-).
   Har fulgt med på bloggen din den en stund nå, og fatter ikke hvordan du får tid til alt du gjør jeg :-).
   Lykke til med bursdags feiringene :-).

   Klem Christine
   [email protected]

  60. Jeg hiver meg på! Det du broderer er jo bare så nydelig. Skjønner ikke hvordan du får tid til at du gjør, skulle nesten tro du har flere timer i døgnet enn oss andre!?

   Ha en fin fin uke!

  61. Skulle gjerne pyntet bordet med fine monogramservietter… 🙂 Jeg slenger meg med!

   Du har en kjempekoselig og inspirerende blogg – både med tanke på interiør, hverdagsglede og babysnakk 🙂

   Min mailadresse er: [email protected]

   Gonatt fra Amélie

  62. Å, så snill du er! Du lager jo bare verdens peneste servietter! Da får jeg bare krysse armer og bein og alt annet, og håpe, håpe på at jeg blir den heldige vinner!
   Uansett, så ønsker jeg dere alle tillykke med de store dagene! Håper dere får noen fine dager og at dere koser dere sammen!
   Klem fra Charlotte

  63. Fordi du er inspirerende, kreativ, ordentlig, arbeidssom, tiltaksfull, familiekjær og ryddig så inspirerer du meg i min hverdag. I januar var det full storrengjøring av kjøkken og garderobe takket være deg- og det sier litt.. Gratulerer med dagen(e) i huset og tvi, tvi til meg i serviettkonkurransen din.
   Klem fra Trine
   ([email protected])

  64. Hei! Igår fikk jeg serviettene og brikkene jeg hadde bestilt av deg, og jeg er så fornøyd!!!: ) Har allerede fått masse skryt for de, og ønsker meg fler – derfor var det perfekt at du hadde en slik konkurranse nå! Håper Celine trekker meg!!

   Ha en fin uke, lykke til med kakebaking: )

   Mvh anne-lene ([email protected])

   PS: internettside med de lekreste og beste kakeoppskrifter: http://www.detsoteliv.no

  65. Hei og takk for den hyggelige kommentaren du la inn på min nyoppstartede blog for en stund tilbake 🙂

   Syns du har mange koselige innlegg her :)og bloggen din har faktisk jubileum på termindagen min! Melder meg gjerne på konkurransen din 🙂

   Til lykke med fødselsdag til mannen og lille prinsessa di 🙂

   Hilsen Laila Johanne

  66. Ojoj, her var det mange som håper å vinne, men jeg prøver jeg også. De serviettene er jo så lekre. Blir masse å feire for dere så jeg ønsker dere en fin feiring,blir nok masse gode og fine kaker!

  67. Kom over en link til bloggen din i dag – en fin blogg som jeg kommer til å følge 🙂 Blir gjerne med på trekning også 🙂

  68. Disse serviettene vil jeg jo ikke gå glipp av. Vi bruker bryllupsgavene hele tiden og de er urolig pene og se på og å hvile hodet på. Vi gleder oss også stort til besøk!! Can’t wait!! Klem fra nord

  69. Jeg prøver meg på lykken igjen jeg. 🙂
   Går ikke glipp av en trekning med de flotte broderte serviettene dine! 😉
   Ha en flott bursdagsuke!
   Håper å få se baksten. Her er det bursdag om 2 uker. Trenger inspirasjon..
   Ha en fin mandag. Klem 🙂

  70. Å ja, jeg melder meg på!! Ser at jeg ikke er alene 😉 Ha en riktig deilig uke, med bursdagsforberedelser og alt som hører med! Ellen

  71. I’m reading your blog with google traduction, and I’d love to participate! Greetings from France!
   Aurélie

  72. Hei, hei

   Denne muligheten kan jeg ikke la gå fra meg:-) Følger bloggen din hver dag, og det er kjempespennende å se hva du til stadighet finner på.
   Gratulerer med alle bursdager denne uken!

   [email protected]

  73. Jeg er gjerne med i en slik trekning jeg også:) Er inne og leser på bloggen din ved en hver anledning, kjempekoselig!

   Nærmer seg 1-års feiring her hjemme også:)

   Mvh Signe(fruhagen.blogg.no)

  74. Hei, jeg vil også gjerne være med i trekningen av de fine serviettene du tryller frem. Nydelige er de!

   Ser for meg i fremtiden at du får ditt eget tv-program, helt seriøst. Et livsstilprogram? Interiør, mat, og trivsel?!

   Ønsker dere en fin bursdagsuke!!!

   [email protected]

  75. Heisan, er innom bloggen din så og seie dagleg for å få inspirasjon. Du er så kreativ!!!
   Så dette må eg bere vere med på 😉 Tenk å ha muligheit til å få sine heilt personlege serviettar! Helsing Mariette ([email protected])

  76. Hei! Henger meg på jeg også, konkurransen er stor ser jeg… Mye enklere å melde seg på trekning om ferdigbroderte servietter enn å lage dem selv vet du ;o)

   Gleder meg til å se kaka!
   Scrapping er kjempegøy, ble hekta da jeg fikk mitt første barn og nå ligger det mange bilder av min datter og venter på plass i et album. Må bare finne det rette…

   Lykke til med bursdagsforberedelser!

   Mvh. Mette

  77. Hei:)

   Denne sjansen kan jeg ikke la gå forbi. Jeg er gjerne med i trekkingen av de nydelige serviettene:)Er fast tilhenger av bloggen din. Du har en kjempefin blogg som gir meg mye inspirasjon og glede:)Kryssere fingrene og håper……

   Klem Rachel:)

  78. Serviettene dine er fantastisk flotte, så jeg henger meg på 🙂

   Ønsker deg en flott og forberedende uke når dine to kjære fyller år. Gleder meg til å se bursdagskaken 🙂

  79. Gratulerer og lykke til med alle de kommende feiringene :). Håper dere får en flott uke!

   Jeg vil veldig gjerne være med på trekningen – de er så lekre, de serveiettene du lager 🙂

  80. Heisann.
   Jeg vil veldig gjerne være med på denne trekningen. Hadde vært supert å vinne de flotte serviettene dine. Følger med på bloggen din daglig. Utrolig inspirerende! 18 mars for 2 år siden – da du startet bloggen din -fødte jeg en liten prinsesse på min egen bursdag. Denne datoen er derfor veldig spesiell hjemme hos oss. Gleder meg til å se bilder av de fine kakene du skal lage denne uken. Tenker jeg får ideer der til våre bursdagskaker. Ha fin fering denne uken.

   Pia:-)

   [email protected]

  81. Jeg er en stor fan av det du lager og broderer. Selvsagt vil jeg gjerne være med i trekningen og håper Celine trekker meg…
   Ha en fin dag!

   Kari 🙂

  82. Wow så flott premie 🙂
   Jeg blir gjerne med og krysser fingrene for at det er min tur til å vinne… har aldri hatt vinnerflaks …..

   Krysse krysse kysse

  83. Celine Celine du hører til de fine;)
   Trekk en serviett til meg. Da syns jeg du er kjempegrei…

   163 lodd??? Det er jo virkelig en basar med stor interresse;)

  84. Wow! De serviettene var jammen lekre. Skulle ønske jeg hadde en så grei maskin, men siden jeg ikke har- får jeg ønske meg hos deg! Lykke til m kaka! ;o)

   Beste hilsner [email protected]

  85. ÅH, skal du gi bort gaver igjen!! Ønsker meg veldig slike servietter. Kjempekoselig å følge bloggen din! Gratulerer med dagen til bursdagsbarna i forskjellig alder og til bloggen 🙂 Hilsen fru H, [email protected]

  86. Ser at det er kjeeempe mange som allerede har hevet seg på, men jeg tar sjansen og slenger meg med i konkuransen jeg også:)

   Vil jo prøve å vinne de nydelige serviettene du lager:)

   Ha en fin mandag:)

  87. Hei !

   Har aldri lagt inn kommentar til noe før, men en gang må være den første …! Ble jo fristet når man ser de fine serviettene. Har ikke blogg selv, men koser meg med å se på andres blogger, blant annet din.Kjempekoselig blogg ! Lykke til med bursdagsfeiringen i huset:o)

  88. Sa fine servietter! Jeg flytter tilbake til Norge fra USA i juli/august og kunne gjerne tenke meg nye servietter i mitt nye hus som ma pusses opp fullstendig.
   Du har forresten ogsa en kjempefin blogg!
   Belinda

  89. Hei hei,jeg har vært innom bloggen din nå det siste halvåret og er kjempeimponert over alt det du får til og det er så inspirerende 🙂
   Jeg er ingen håndarbeids “frøken” men jeg har nå nevnt for min mor alt det flotte en kan trylle frem med den symaskinen din ;o) så hun har vært å fått brosjyre,men kan jeg spørre hvilken modell du har ?
   Jeg kunne godt tenke meg å bli med i konkurransen 🙂
   Lykke til med bursdagskaker og feiring – gratulerer til jubilantene.
   Mvh Anne

  90. Nesten 200 som har lyst på dei nydelige serviettane?! Eg e ikkje ett unntak!! Gratulera med dager både i hus og på blog! Krysser fingrer og tær for at celine plukker ut meg! Då hadde fredag 13. Blitt en festdag for meg og 😉

  91. Nydelige servietter, elsker slike monogrammer 🙂 Har vært på leting etter slike på loppemarked, men uten hell :/ Så kanskje jeg blir den heldige! Utrolig flott blogg har du også, her er det masse inspirasjon 🙂
   Håper det blir fine feiringer! 🙂

   [email protected]

  92. Hei! Jeg er en flittig leser av den fine bloggen din. Og vi gjerne være med i trekningen av servietter! Kos dere i bursdagsuka.

   Ragnhild U.

  93. ja jeg prøver igjen jeg også,ser det er mange-men prøver jeg ikke vinner jeg ihvertfall ikke. De tøflene har vi også hatt til vår lille prinsesse sidn hu ble født-kjempegode!!
   Mvh Julie

  94. Hei Anne som lurer på hvilken maskin jeg har.

   Jeg syr og broderer med en Janome MC 11 000. Jeg har lagt ut link på bloggen til Janome sine hjemmesider, for det er mange som lurer på det samme som deg. Anbefaler maskinen på det varmeste, og send meg en mail om du skulle lure på mere.

   Jeg var ingen syjente jeg heller før jeg kjøpte min første maskin i juni. Alt jeg syr og broderer nå har jeg lært det siste halvåret.!

  95. JEg har lyst til å vinne servietter!!!! De er jo så flotte. Uten symaskin i hus og skolearbeid til over kronen – blir det lite slik her i heimen 🙂
   Klem
   fra Whoopsi Daisy

  96. Hei, denne trekningen vil jeg og være med på. Bor i Dubai, og savner det norske hvite interiøret så masse!!! Kofferten blir fylt opp hver gang jeg er hjemme. Får masse inspirasjon av og følge med på din fantastiske blogg!!
   Keep it up!!!!

   Jean

  97. Hei Vil veldig gjerne vere med på trekkinga om dei nydelige serviettane!! Stor klem frå Inger Marie!

  98. Krysserfingre-krysserfingre-krysserfingre osv osv.. Jeg må jo så klart prøve lykken her, og håper vesle Celine trekker meg 🙂 Nydelige servietter og nydelig blogg!

   Mange hilsner fra Gry

   [email protected]

  99. hiver meg med på denne konkurransen. Du lager så nydelige servietter! 🙂 jeg krysser fingrene denne gangen også. Lykke til med bursdagsuken! 🙂

  100. Hei 🙂
   Jeg er ikke aktiv på å følge blogger – leser faktisk bare din… Ble tipset av en kollega.
   Blir litt inspirert – har nå tømt barnas rom for alt, vasket ned og kjøpt inn hvit maling og hvite barnemøbler. Ut med fargede Mammut-møbler fra Ikea, så dette blir annerledes.
   Jeg er gjerne med i trekning av nydelige servietter.
   Lykke til med bursdagsuke.
   Catharina

  101. Det er første gang jeg er inne og kikker på interiørblogger, og jeg må jo bare si at du har en veldig inspirerende blogg. Får lyst å skape noe etter å ha lest om deg og alle dine flotte tiltak i heimen!Jeg må jo bare slenge meg på i trekning av nydelige servitter:)
   Hilsen Lisa
   [email protected]

  102. Ja dette MÅ jeg jo være med på!!

   Jeg spm så inderlig ønsker meg slike nydelig servietter!!

   Mange som gjør det ser jeg!

   jaja, får krysse fingre & tær:)

   Klemmer malin

  103. Hei!
   jeg må jo bare prøve meg nok engang. Disse nydelige serviettene er jo såå flotte!
   Gratulerer med jubileet og lykke til med kakebaking til bursdagene 🙂 cacas er gøy!! 🙂
   Hilsen Dina

  104. Heia mammaceline!

   For en nydelig og inspirerende blogg dere har!! Har lært en masse av deg og er mektig impregnert over ting du lager..sukk!!! 🙂

   Håper dere plukker ut meg, jeg skulle gjeeeerne ha gitt disse som en gave til min forlovede dagen etter bryllupet. Hadde vært en super morgengave :))

   Hilsen Eamor

   [email protected]

  105. Jeg er alltid innom bloggen din, for du har en super blogg.. flink til det meste ser det ut som! De serviettene er lekre..!! Gratulerer med bursdagene som kommer. Stas å bli et år da! 🙂 Lykke til med feiring! monika

  106. Åh, vilka underbara servetter! Använder gammelmormors gamla, men det vore kul med ett set med mina egna initialer på också. Vill självklart vara med i utlottningen!

  107. Hei :-))

   Jeg er innom bloggen din hver dag, er imponert over kreativiteten din.
   Så er Celine utrolig søt da,vi får satse på at jeg er den heldige vinneren.. :-))

   Mailadressen min er : [email protected],
   klem fra Line

  108. åh, jeg vil gjerne vinne servietter! krysser fingrene for at jeg er heldig denne gangen:) fantastisk blogg forresten, og en nydelig datter har du også! håper du har en fin kveld!

  109. Så koselig konkurranse dette var! Følger med hos deg innimellom da det er din blogg som er med på å motivere meg til å få energi og ideer til stil og å stæsje litt hjemme 🙂 Så har jeg en trøg periode, må jeg inn og titte litt igjen 😉
   Har blitt motivert til å blogge også, så startet i helgen! hehe

   Ønsker deg en fantastisk dag og ha det barnslig gøy på bursdagene 🙂

  110. Hei,Må bare få si at du har en utrolig fin og inspirerende blogg.
   Og du broderer nydelige servietter,så jeg må jo benytte sjangsen å være med i trekkningen.
   Er ofte innom bloggen din, og får masse gode ideer.

   Hilsen Carina
   [email protected]

  111. Fantastiske servietter, de hadde vært et flott tillskudd til serviset vårt. Og tilykke med Herlige Celine sin 1 års dag, spent på endelig kakeresultat;)
   Mvh hilsen ivrig leser
   Kamilla
   [email protected]

  112. Hei – du har en utrolig bra smak og lager lekre ting så jeg vil gjerne delta i trekningen! Bor i Narvik og leste at du hadde funnet ei flott gammel babyseng på brukthandelen her så tror jeg må søke lykken der jeg også 🙂

   Mvh Lisbeth K – [email protected]

  113. Ja, dette vil jeg være med på. Nydelige servietter, håper bursdagsbarnet trekker meg som den heldige vinner. Lykke til med bursdagsuken! Takk for flott og inspirerende blogg:)
   Monica

  114. Så spennende med konnkurranse! – og hvilken premie!! Du broderer så lekkert! Lykke til med feiringene denne uka, – og takk for fantastisk blogg:-)

  115. Hei!
   Du e dyktig, Christine, det må æ si!
   Og gratulere til de som har bursdag i disse dagan 🙂
   Og æ vil veldig gjerne være med i trekninga.

   Klem fra HildeM i Narvik.

  116. Dette vil jeg gjerne være med på. Tenk om jeg kunne være så heldig å vinne serviettene jeg har beundret deg så lenge. Til lykke med dagen til mann og barn og blogg selvfølgelig.
   Vennlig hilsen
   Yvonne Cerethe

  117. Hiver meg på jeg også!Kan ikke gå glipp av denne unike muligheten til å bli lykkelig eiger av nydelige servietter!!
   Lykke til med bursdager og kakebaking;)

   Mvh Monica¨

   [email protected]

  118. å akkurat slike jeg ønsker meg til bryllupet vårt. Har ikke slik maskin selv men tenkte kanskje jeg skulle bestille noen, men det ble veldig dyrt, med mindre jeg vinner tolv her da:) ha kan vi som brudepar og nærmeste familie ha broderte, mens de andre gjestene kan få uten:)

   Ps. Gratulerer med dagen til alle som skal feires. 🙂

  119. Oij… 225 kommentarer før min. Det er for vildt – men jeg kan godt forstå, at folk gerne vil vinde dine broderede servietter.

   Kære Celine… træk mig!!!

   Gratulerer med 3 x fødselsdag…

  120. Steike så mange som har skrevet seg på her dag…
   Ja, ja
   Jeg prøver jeg å, men sjangsen for å være den heldige, er vel temmelig små….
   Nyt dagen
   Klem

  121. Gratulerer i hytt og gevær til store og små!
   For en fantastisk gave å gi, og det i tillegg til egentlig fremmede.
   Skulle gjerne hatt noen slike ja:)

  122. Fantastisk vakker blogg du har, og de broderiene som din Janome produserer er utrolig flotte.. Siden det er en hektisk bursdagsuke benytter jeg sjansen til å gratulere med alle dagene, og skyter inn at jeg har bursdag den 16 mars…

  123. Jeg blir veldig gjerne med !
   serviettene med monogrammene du syr – er jo bare superskjønne ! 🙂

   Gratulerer med snart 2 årsjubileum og bursdagene i heimen !

   Om ikke så lenge kommer jeg nok til å feire et lite jubilem jeg også ….har snaart hatt 10.000besøk i bloggen min …og en må jo feire det en kan ! 🙂

   Ha en flott kveld !
   hilsen fra L i Husrom & Hjerterom

  124. Jeg er med, jeg er med. 🙂 Og sidem jeg har bursdag den 18.mars hadde det jo vært ekstra gøy å vinne! 🙂
   Gratulerer med bursdager og blogg jubileum! 🙂
   Klem

  125. Kaster meg med i trekningen jeg også 🙂
   synes forretsen ideen din med det ene bordet som ble til to var “skitgo'”, så nå skal jeg på jakt etter et bord selv!!

   Ha en fin kveld!!

  126. Mon tro om 243 er mitt lykketall hehe..
   Jeg blir gjerne med i trekningen av de flotte serviettene dine jeg også.
   Håper dere får får fine dager med koselig feiring!

   Klem fra Aina.

  127. Hei kjære sydamen min 🙂
   Vurderte å ikke legge igjen en kommentar her, da jeg leste 240innlegg, det hadde i så fall blitt en lapp mindre å telle. Men klarte jeg å stå imot…nei da!!
   Hva hadde vel vært mer perfekt enn dine dine nydelige broderte servietter når jeg snart skal dekke til 40 års lag.. 🙂 Jeg krysser alt jeg har!
   Ha en fin dag!
   Klem fra meg

  128. Ja, du har virkelig fått mange kommentarer 🙂 Mange som vil ha broderte servietter, og jeg skal ikke være dårligere enn at jeg slenger meg på “vil ha” bølgen!!

  129. Hei!
   Eg syns serviettene ser helt nydelig ut og hiver meg med på trekningen.
   Håper jo selvfølgelig på at eg er den heldige vinneren,:)

   Ha en fin bursdagsfeiring! Det er så kjekt å gjøre stas på de søte små!

  130. Har fulgt med på bloggen din en stund, og jeg kan ikke unngå å tenke at du må være i slekt med Superwoman! Man kan ikke annet enn å bli inspirert av dine mange flotte prosjekter=)

  131. Heisan du. Vil gjerne være me i trekkninga av de nydelige serviettene 🙂 Ett lite tips, hvis du skulle finne på å hekle eller strikke tøffler til Celine, så finnes det en slags pasta du kan legge under sålene slik at ho ikke sklir. En bonus e jo at de ikke slites så fort heller da.
   Klæm Susanne

  132. Hehe, mange som vil være med på denne trekkningen! 🙂

   Du er bare så flink og kreativ!
   Så smart med dei kaffiborda.

   Jeg er ofte innom blogggen din, men er for dårlig til å kommentere!

   Gratulere med dagen til mann og datter, og med to års blogging!!

   Kaka var kjempe fin, og sikkert god å!!

  133. Gratulerer masse med bursdager og bloggjubileum. :)Må stadig innom bloggen din ….er imponert over alt du får gjort.Utrolig fine monogramservietter. Lykkelig blir den som vinner. 🙂

  134. Gratulerer masse med bursdager og bloggjubileum. :)Må stadig innom bloggen din ….er imponert over alt du får gjort.Utrolig fine monogramservietter. Lykkelig blir den som vinner. 🙂

  135. Hei,

   jeg melder meg på konkurransen i siste liten. Vinner vanligvis ingenting, men er like optimist hver gang. Serviettene dine er jo så flotte! Gratulerer til alle bursdagsbarn i heimen 🙂

   Mvh
   Inger Marie

   [email protected]

  136. Hiver meg med på denne konkurransen. Du lager så nydelige servietter 🙂
   Gratulerer såå mye med dagen til lille store Celine. Håper dere får en fantastisk fin feiring 🙂

  137. Hei

   Min kommentar ligger ikke her lenger den:-(
   Så da må jeg legge inn ny, for vil jo være med i trekningen:)
   Ha en trålende bursdag i dag
   Mange klemmer:)

  138. Wow det var mye å feire på en gang;) Gratulerer alle sammen!:)

   hmmm.. fann deg gjennom link til konkurransen fra andre blogger. Henger meg på konkurransen. For en fantastisk premie!! Så flott blogg også. Så mye nydelig du viser frem. Vil nok titte innom deg igjen;)

   Smil fra Miriam;)

  139. DU har en fantastisk fin blogg. som er utrolig inspirerende. Det er faktisk den første og eneste jeg har lagret i bokmerkene mine.. Gratulerer så mye med lille Celine. Jeg har selv en liten datter som fylte 1år den 10. En fantastisk alder!
   Ønsker meg veldig slike fine servietter, og nøler derfor ikke med å delta i denne trekningen.

   God stor hilsen fra
   [email protected]

  140. Mulig jeg er aldeles forsent ute, men prøver meg likevel! 🙂
   Ser ut som dere har hatt en koselig helg, med masse bursdagsfeiring! Nydelige kaker! 🙂
   Ha en fin uke!

  141. Hyggeleg å registrere at det blei ei flott fødselsdagssamling i heimen fredag den trettande – dato ingen hindring! Me hadde også ei super feiring, ettersom mannen min fylte år samme dag. Då skulle eg jammen ha hatt dei fabelaktig flotte serviettane dine å dekke bordet med! Ettersom det ikkje er lenge til neste fødselsdag i huset, må eg sjølvsagt melde meg på konkurransen – om enn i siste liten.

   Mvh
   Anne Marie

  142. Så UTROLIG stilig med brodering på Servietter.Synd at trekknigen er tatt da.))
   Så må jeg kommentere og skryte av hjemmet ditt, interiøret og alle lekkre detaljer.
   GOSH!

   Stå på
   BLOGG IVEI
   God Påske
   Marte F

  143. Så fantastisk flott hus du har. Nå har jeg leita i bloggverden etter en stil jeg kan få med mannen min på. Sitter nå klar med kaffikopp og en skål sjokolade og tenkte vise min mann alle innlegg her, for så å kopiere stilen i vårt eget hus.
   Du er kjempeflink! Stine

  144. Heisann…Så gøy med konkurranse. Du har en fantastisk blogg som jeg er innom nesten daglig…digger den:-)
   Serviettene er super flotte.
   God bursdagsfeiring:-)
   Bente

  145. Hahaha….oppdaget litt for sent at dette da var “litt” tilbake i tid….Men, du har nå uansett en fantatstisk blogg:-)
   Bente

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg