Dagene flyr……………

Dagene flyr fra meg. For tiden jobber jeg med flere små prosjekter.  En liten jente skal få ny kjole, servietter broderes, barnebord dekoreres og “ferie” forberedes.
 

Her har jeg laget noen servietter til en dame som skulle ha 17. maifeiring  hjemme.

I dag har jeg virkelig hatt en kanonstart på dagen. Siden Celine fortsatt er som syk å regne, måtte Husbonden bli hjemme fra jobb noen timer, for jeg har vært hos frisøren og fått på”sommerlooken”. Heldigvis er jobben hans så fleksibel, at det var greit i dag. 
Videre kan jeg også fortelle at sommerkålen er kommet. Jippi. Ingenting er som sommerkål til grillmat. Mmmmm. 
Christine
11 kommentarer
  1. Det hørtes nydelig ut. Du har kanskje fått ladet batteriene litt innimellom, spa igår og frisør idag. Vil sommerlook si lysere i håret det da kanskje. Jeg og mamma sitter å jobber med sommerlooken på verandaen og prøver desperat å få farge nå på formiddagen mens M sover!

  2. serviettene dine er nydelige – men jeg har alltid panikk når det hjelder sterke farger sammen med hvitt – hvordan vasker du serivetter som dette – spesielt når du helst skulle ha kokt de for de er blitt møkkete etter brun saus etc??

  3. heisann du…ja, dagene flyr,det er helt sikkert. Du,så nydelige de serviettene er…Når et gjelder monogram, setter du sammen sjøl, bokstavene i forkjellige skrifttyper….eller? fin er dem…

  4. Har sagt det mange ganger før, og sier det igjen; NYDELIGE servietter!!

   Åh høres deilig ut med frisørtime ja! Det trengs her og 😉

   Ha en fin dag!

   Klem

  5. Hei, så fin blogg du har og spennende prosjekter. Kan man bare bare bestille servitter med initialer hos deg? Høres genialt ut. Hvor mye koster noe sånt? Hilsen Malin 🙂

  6. Uuu, sommerlooken på plass allerede? Ja, dere har vel litt mer sommer enn oss:)
   Nydelige servietter, som alltid, vennen:)
   Hils Celine og Preben. Klem:)

  7. Hei! Ville bare gi deg ros for kjempefin blogg. Er ofte innom og ser at folk har stor tillit til deg og din kunnskap, det skal du ta til deg. Du virker som et godt menneske! Ha en fin dag!!!!!!

  8. Eg er ofte innom den fine bloggen din, eg visste ikkje ka å blogge va før eg fant hvitstil på nettet.
   Mye inspirasjon ha blitt hentet fra deg, utrolig kjekt at du vil dele bilder fra familien din og prosjektene dine med oss.
   Nå har eg endelig komt igang med min egen blogg, (mye pga deg) håper det er i orden at eg legger med til hos deg:)
   Håper lille Celine er heilt friske nå!!
   Klem, Julie Helen

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg