Til Oslo/Akershus/Buskerud-borgere.

Hvor kjøper man de peneste uteplantene?
 
Vi har lyst på litt spesielle, fine varianter…..
 
Bildene er fra fjorårets planter.
Kom med tips jenter!
Christine

15 kommentarer
  1. Hei

   Om du vil ha litt spesielle planter e Passiflora en fantastisk butikk som har masse lekkert. Blomst af Hansen e en liten blomsterbutikk som har også masse spesiellt. Purpur har æ ikkje vært innom, men har hørt masse om den. Dette e jo faghandlera så de e jo mindre enn Plantasjen o.l Men uansett om du ikkje har vært der bør du ta turen innom. I oss blomsterhandleras øya så e detta av de fineste og inspirerende blomsterbutikkan i Oslo.

  2. Hei… Jeg har i maaange år brukt Stua Fjeld på ringerike… De har fantastiske blomster,…. og utrolig service.. De har også en del interiør, så det er en fin dagstur for de som ikke bor i området… Jeg er spesiellt glad i lyslys rosa pellargonia ( heter de det) eller prinsesse Ragnhild som de heter… Lykke til…
   Tomine..

  3. Åh, tenk at dere der i sør kan begynne å tenke på uteplantene allerede!!! Heldiggriser!!:)
   Her kjøpte vi huset på sensommeren i fjor, og damene som hadde huset før oss har bygd opp en fenomenal hage! Vi har drivhus i hagen med varmekabler og automatisk avlufting, og hun plantet 600 planter i året i tillegg til stauder. La meg si det slik at jeg trodde stauder var en blomstertype “ala roser og tulipaner” helt til i fjor……… så jeg er spent på hvordan dette går! Er vel bare å ringe mamma det, og be ivrige bloggdamer om tips!:) Synd og la dne vakre hagen forfalle!

  4. Lekre blomster fra fjordåret. Du skulle jo prøvd få tak i hvite klatre hortensiaer som du satte på en vegg utenfor terassen??

   Angående at kroppen forandrer seg da man får barn vet jeg alt om, jeg har merket store forandringer i hud og alergi selv, nemligen. Rart å tenke på at det å være gravid kan forandre kroppen på den måten.

  5. Jeg går utifra at det er uteplanter du er på jakt etter? Jeg synes Oasen på Skullerud ofte har flotte uteplanter. Ser noen anbefaler Drøbak blomsterbinderi. Flott butikk, men har ikke stort utvalg av uteblomster.

  6. Har hørt mye bra om fengselsgartneriet på Ila. Men man må visst være tidlig ute pga veldig populært.

  7. Hei.

   Gartneriet på Holmsbu ved Hurum er annerkjent for å ha stort utvalg og høy kvalitet på blomstene. De vokser seg kjempestore og de er MYE rimeligere enn utsalgene i Oslo og omeng. Vet ikke om de har så mange spesielle blomster – utenom det vanlige- du kan evt. ta en tlf til de. Jeg kjøper alle uteblomstene der. Mvh June

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg