Hjelp

Vi har såååå lyst til å bytte ut den store stygge hekken med ett vidunderlig fint hvitt gjerde.

foto:gamletrehus.n
o
Vi trenger hjelp. Hvor kjøper man gjerde? Er det noen som har sett noen fine(tre eller smijern)? Noen som har gjerdemonteringstips. Vi tar imot alt av tips med glede!
Christine
  1. følger med her!!! vi ønsker oss også gjerde på ene siden av huset der vi skal ha stor gressplen… håper vi får råd til det… er så lekkert… tror nok vi bygger selv:) eller handymannen min bygger selv 😉

  2. Dersom du går inn på bloggen til Molly & me, kan du se gjerdet de har satt opp rundt huset. Det er bare helt nydelig. Jeg tror faktisk at det er fra Vindex.no, men ikke helt sikker i farta. Uansett er det verdt en titt. Lykke til.
   Klem Yvonne

  3. Vi bygger stakittgjerde selv (som skal bli hvitt, romantisk og koselig), og jeg var i går på Røa gjerdefabrikk for å kjøpe gjerdestolper i metall. Disse er solide og varer lenge lenge. De støypes fast i betong. Et annet tips er at det finnes betong som er slik at du heller det tørre i hullet/ evt røret di støyper i (som jeg tror er lurt å bruke) setter oppi det som skal støypes fast og deretter heller oppi vann. Litt sånn 1-2-3 kake men i betong og til å fundamentere gjerde ;-).

  4. Vi har stakittgjerde rundt vår hage. Det har vi laget selv, etter en mal av et gammelt gjerde… (Da fikk vi det akkurat som vi ønsket det…)litt stress å male… Mulig at du kunne sett på det som Me & Molly har i sin hage? Det er stilig, og vedlikeholdsfritt etter som jeg forstår…

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg