Da fikk vi handlet litt

Vi var i Las Palmas i dag igjen. Nå med Visa på vårt lag. (les tidligere innlegg) El corte Ingles har fått Sephora og de har tatt inn Go Smile! Jippi. Nå har jeg bunkret opp.


Vi var til og med på IKEA i dag. Celine får myggstikk om natta som blir røde og stygge. Litt rart egentlig fordi jeg har ALDRI fått ett eneste mygstikk i hele mitt liv, og heller ikke husbonden er plaget. I alle fall har vi kjøpt en sengehimmel med myggnetting for å beskytte  henne litt.


Her er hun i farta i dag. Kjolen er fra
4children.no og kommer med den fineste lille møssen til.

Her regner det enda, men vi koser oss inne. Nå i kveld er vi faktisk 9 stykker som sitter samlet foranntv´n og ser Hangover. Husbonden og jeg har settden før, men den er jo så gøy!

Christine

12 kommentarer
  1. God jul til deg og dine Christine. Ser ut som dere koser dere veldig der nede i varmen. Rart dette med myggstikk i utlandet. Jeg får heller aldri myggstikk, men nå på ferien i Egypt ble jeg spist opp på bena… må være noe rart med disse utenlanske myggene. Nyyyt fine dager med fine familien. KLEM

  2. Jeg får også store røde flekker av myggbitt. Ser ut som om det er noe annet som har vært på meg… :S Reagerer med blemmer på brennelse også, så kan være at huden er ekstra følsom…

   Kose dere masse i varmen! 🙂

  3. Ser ut som dere koser dere på tur 😉 Får store røde hevelser av myggstikk jeg også, litt eddik på en fuktet klut hjelper mot hevelsen og kløen.

   Vil ønske dere en kjempefin jul og et godt nyttår!

  4. Hei.
   Ikke smør på noe som har kortison i seg, da får dere stygge arr!!
   Jeg bruker noe som jeg har kjøpt på apoteket i Thailand, SYSTRAL, mot kløe & hevelser, fungerer veldig bra 🙂 Mulig de har det i andre land også:)

  5. Hei! Jeg ble litt interessert i de tannproduktene du har kjøpt. Ser de har det på noen utenlandske nettbutikker. Kan du fortelle litt om bruk og erfaring?

   For øvrig må jeg si at jeg har vært fast leser av bloggen din i lang lang tid nå, den er fantastisk bra! Du er helt utrolig flink til alt mulig!

   Ha en fortsatt flott ferie.

  6. Hej Christine! Ser ut som om ni har det helt fantastiskt i värmen. Jag vill önska dig och dina en riktigt god jul! Själva är vi också utomlands ( fast i lite mindre exotiska sverige ;-)). Julkramar Alexandra

  7. Hei Christine!

   Kom bare på, kanskje det ikke er myggstikk, men en reaksjon på sengetøy/vaskemidler el. lignende? Jeg er ganske sensitiv, og reagerer fort når det er parfymerte vaskemidler.

   Riktig god jul til deg og dine skjønne Celine! 🙂

  8. Så godt å få parymen i hus, å så deilig med en sommerkjole i blonde. Celine er supersøt:)

   Kos dere i regnet, håper at sola titter frem til dere i løpet av ferien.;))))

   Ha en riktig god jul, juleklemmer til dere alle.

   Klem GE

  9. Alltid kjekt å få brukt litt penger! Så nydelig brunfarge lille snuppa di har fått.. kjenner jeg lengter til sol og varme!
   kos dere masse, og ha en fin julehøytid:)
   Snøfylt Juleklem fra Hege

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg