God jul til alle!

“Niss” som Celine kaller det har vært her i natt og hengt strømpe på døren vår. I strømpen var det godis, norsk marsipan, nisselue og julehefter.  Her i huset har hver og en faste hefter som nissen husker å kjøpe før vi reiser til Gran Canaria, I år hadde Nissen glemt å kjøpe Blondie- det viktigste juleheftet av dem alle!

Her er Celine med
Kittystrømpen sin som vi kjøpte i fjor. Tradisjonen hos oss er at alle har på nisseluer til langt utpå dagen. I år er vi 10 nisser som feirer jul sammen!
Vår julaften er nok litt snudd på hode i forhold til mange andres. Vi får nissen på besøk i lunch tider. I tre tiden åpner vi presanger ute med kaffe og kaker. Klokken seks spiser vi ribbemiddag og kvelden går med til å være mett og spørrekonkurranser!
Ha en vidundelig fin julaften
Juleklem fra Christine
9 kommentarer
  1. En riktig god jul til deg også!

   Åh, jeg likte ‘opplegget’ deres. Jeg er nemlig veldig spent selv i år – fordi utenom de voksne er det 4 gutter på 4 og 2 år, og 10 mnd og 4 mnd! Det kan bli veldig spennende å se hvordan dette går ;-D

   Vi åpner ikke presanger før etter middag, men slik dere gjør det skal jeg absolutt tenke på til neste år 🙂

   Ha en fin kveld!
   klem fra Ida

  2. Riktig god jul til deg og dine, Christine! Håper dere får en fin julefeiring på GC. Hørtes ut som det blir koselig, selv om det ikke akkurat er som i Norge!
   Klem Anette

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg