Jippi- kjøkkenet er ferdig!

I går kveld fikk vi opp bilde på veggen og en lyslist i taket. Hele jobben er gjort uten å kjøpe så mye nytt. Eneste nye er en liftgardin,kitchen knaggene og kniv-magnet listen. 
Alt er malt med Lady 0500-N. Først to lag med kvistlakk. (jeg er livredd for at kvistene skal blø), så sperregrunning , så tre lag maling. I taket bruker vi 80 glans og på veggen er det 15 glans.
Bordet er gammelt og det vil jeg ikke male. Jeg er på jakt etter ett brukt lintøyskap til denne veggen, men har ikke funnet det enda. Bildet er ikke det fineste jeg vet om, men det hører rett og slett hjemme i Gjestehytta!
Seilbåten tok jeg med fra huset på Nesøya. Deilig utsikt fra kjøkkenet, solen er tilbake og skinner inne på veggen vår!
Knaggene kjøpte Mor i Nord på Himmel og Hav på Andenes. Jeg vet ikke hvem produsenten av disse knaggene er, men en leser fortalte at de fantes på Bohus også.
En vase som egentlig hører til i Hovedhuset, men enn så lenge har Gjestehytta lånt den. Denne er og fra Himmel og Hav. Tulipanene har Celine fått av Beste Jens.
FØR:
Slik det var før vi malte. Jeg er ikke flink til å holde orden på åpene hyller, så de er tatt vekk.
Nå holder jeg på å avslutte malingen i den ene delen av stua. Siden vi bor litt trangt, så må vi dytte ting litt rundt og male litt av gangen. Å tømme stua er umulig mens vi bor her!
Christine

Siste innlegg