Ett kamerafunn!

Jeg har fått flere mail fra jenter som lurte på hvilket kamera jeg endte opp med etter jeg
etterlyste hjelp til å finne ett godt lite kamera for en stund siden.
Jeg har
styrt litt for å finne ett lite digitalkamera som er bra. Jeg kjøper sjelden slike ting uten å lese tester og høre på anbefalinger. Jeg endte opp med Panasonic Lumix TZ10, bitte litt større enn de minste kameraene på markedet men jeg synes ikke det var signifikant forskjell. Panasonic Lumix var det vi hadde før (som Celine knuste) og vi var veldig fornøyd med. Objektivet til dette kameraet er teknologi fra
Leica– som er det beste man får tak i. Jeg liker  at kameraet fanger opp lyset på en god måte.
Noe av det jeg synes er viktig med ett lite kamera er at det tar bilde når jeg trykker på knappen, og ikke to sekunder senere.  Dette kameraet er lynraskt! Jeg kan absolutt anbefale det.

Dette bildet er tatt på Portugals gråeste dag, og likevel ble det bra. Her er jentene (minus en høygravid som måtte stå på land) klar for sin første surfeleksjon!

Årets 17. mai bilder er alle tatt med lille-kamera som det nå er døpt.

Ha en god dag

Christine

6 kommentarer
  1. DET var nytting informasjon! Holder akkurat pa med samme prosessen, sa dette kom i rett tid! Skal sjekke ut kameraet!

   ha en fin dag!

  2. Bra du fant et kamera du er fornøy med. Mine kamera er Canon. Super bra både som speirefleks og kompakt. Mangler bare kunnskapen for å bruke de maksimalt.
   Ønsker deg en flott dag

   Klem Tove

  3. Så skarpe og fine bilder:-) Men er du fornøyd med fargegjengivelsen? Bildene ser litt “kalde” ut syns jeg… Eller har du korrigert bildene dine litt blå/cyan? Hilsen en litt pirkete Ida

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg