Tingenes tilstand!

En liten fugel kvitret i øret mitt at den nye salongen vår befinner seg på en trailer en eller annen plass mellom Sverige og Norge. Det samme gjelder skoskap og ett nytt vindu til stua. Jeg satt i tenkeboksen i hele går og så ringte jeg min husbond på jobb og spurte hva han tenkte om gulvet hjemme…..Jeg foreslo at vi skulle gjøre noen tiltak litt fort, slik at vi er klare til å ta mot våre nye møbler. vi liker ikke fargen på parketten-det er vi enige om, og ikke vil vi bruke så mye penger på å legge nytt gulv akkurat nå! Dt er mye mulig at det er ett fint tregulv under parketten, men vi tar ikke sjangsen på å sjekke det nå. 
Resultat: vår midlertidige løsning er å male parketten!!!! Oh yes!. Vi har undersøkt med malegutta vi kjenner og Jotuns egene folk har blitt spurt til råds.
I natt når gjestebadet var ferdig grunnet kastet vi oss i den kjedelige jobben med å tømme gang, stue, trappeområde og kjøkken for møbler og stæsj. Mens jeg skriver nå står husbonden med sandpapir på slipebrett og pusser ned parketten! Her går det unna……
Stripene er forresten på plass i håret. Karisma-jentene har til og med lært meg å lage fin hestehale, og hvordan gjemme de *****små avslitte hårene. I morgen: spaSpa by Mikkelborg i Harstad.
Christine
15 kommentarer
  1. Det kommer til og bli kjempe fint. Har akkurat malt laminat med den nye fra trestjerners. Ble kjempelekkert. Du finner det på siden min hvis du vil se.

   Lykke til!

   Klem Ingunn

  2. Jammen er dere modige som sliper vekk og maler en såpass ny (og fin etter min mening) parkett, men vi er forskjellige. Tipper det blir fint til slutt uansett jeg, du får jo til alt du tar i! 🙂
   Og ja; hvor i all verden tar dere energien fra..? Jeg skulle løftet penselen til baderomstaket i kveld, men ble visst sittende her i stedet… ups.
   Noen tips..?

   God kveld!
   Camilla 🙂

  3. Wow, skal si dere får ting gjort!
   Her hjemme må jeg gjerne diskutere med min kjære i flere mnd før han KANSKJE blir “med” på å fikse noe jeg ønsker.
   Han er av slaget som ikke riktig forstår dette intense ønske om å forandre “hele tiden” (det er hans ord)

   Gleder meg til å se!

   Nina

  4. Wow! Så spennende! Utrolig hva maling kan gjøre!! En alternativ løsning i travle tider!! Håper dere tar vare på hverandre også! Jeg og kjæresten har også pusset opp litt i det siste og det var en god mulighet for kjærestetid å gjøre noe sammen! (selv om oppussing ofte forbindes med slit og noen ganger også frustrasjon). 🙂
   Ta en kikk på denne siden:
   http://interiorpsykologen.no/
   Det er moro å holde på som vi gjør, spraye, male, lappe, snekre, dekorere og pynte!! Vi er jo interiørbloggere!! 🙂
   Ha en fin kveld og lykke til!!

   mvh Bergfrua

  5. Håper du forteller hvordan det gikk med parketten når dere er ferdig, jeg har lyst å gjøre det samme men mannen i huset er “skeptisk”;-)

   Lykke til videre:)

  6. hei! så spennende det blir å følge med på maling av parkett! (som med alt annet du foretar deg) mamma gjorde det samme for noen år siden, og da var der ingen hun snakket med i maleforretninger som hadde hørt om det. men hun tok sjansen, og det ble kjempefint! hun vasket godt med salmiakk for å matte ned, og så grunna hun ett strøk. deretter malte hun to strøk med fargen s 3500 n, hel ren grå. det ble så fint! regner med dere skal ha hvite gulv? 😉
   lykke til med malinga! jeg misunner deg pågangsmotet og energinivået ditt! 😉
   mvh Siri

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg