Stuen er ferdig :)

I går var det julebord for Husbondens jobb på herlige Tinja. Ingen må finne på å reise til Narvik uten å legge inn ett besøk der. Det eneste som er synd er at disse matanmelderne sørpå ikke gidder å ta turen til steder som ligger litt utenfor allfarvei, for jeg er helt sikker på at både Robinson og Fredag eller hva de nå kaller det hadde fått bakoversveis når de oppdaget hvasom finnes på Tinja!

I dag hadde jeg tatt meg fri fra jobb for å sjekke ut julemarkedet i Narvik. Før vi dro ut knipset jeg noen bilder i stuen mens det enda var en anelse dagslys.

Vi har fått Howarden på plass. Sofa og to stoler. De er helt vannvittig deilig å sitte i! Vi (jeg) valgte beige møbler, men jeg har masse lyse store puter.

Bordet er arvegods som vi har pusset opp og malt. Stuen her i Narvik er faktisk blitt veeeldig lik den vi hadde på Nesøya.

Peisen fikk vi flislagt da vi flyttet inn, jeg ønsker meg en svensk kakkel, men de er så latterlig dyre at dette fikk bli bra nok. Jeg synes det ble veldig fint.

Linselusa!

Den ye lampen er fra Bohus. Husbonden og jeg var enig i at vi hadde nok lysekroner i huset nå, så vi ville ha en lampe med renere linjer. 

Fatet på bordet har jeg lenge brukt som oppbevaring av bånd på syrommet, nå syntes jeg det passet inn på stuebordet med konglene husbonden plukket på Gran Canaria.

Saueskinnsputer i sofaen og stolene gjør det hele litt lysere

Ett stk punktert vindu skal straks byttes ut

Ghosten er der, men egentlig ikke lett å oppdage.

Peiskos i stua. Da koser vi oss.

Celine i Luciakjolen sin. Jeg skal legge ut en oppskrift jvordan man syr den på 1-2-3!
God lørdag!
Christine
23 kommentarer
  1. ÅH WOW, så lekkert. Og der har du salongen jeg drømmer om. ÅH JEG LIKTE DET !!!!

   Kan jeg spørre hvor du har fått tak i putene dine. Jeg har lett etter ?????

   Klem fra Mette

  2. Dere har fått det kjempefint! Og Howarden er virkelig prikken over i`en;) Kan jeg spørre hvilken maling du har brukt på bordet? Jeg skal male et skap, og tenkte å bruke oljemaling, men er redd det gulner…Har du noen erfaring med det? Klem Unni

  3. Stuen din har virkelig blitt kjempefin. Du skriver bra og er en stor inspirasjon når jeg skal pusse opp min egen leilighet. Mvh Camilla

  4. Kjempe lekkert var stuen din ! Veldig koselig 🙂 Jeg lurer på hvor mye de putene koster jeg? kan tenke meg det er godt å ha når det begynner å bli kaldt, jeg har også lett overalt etter en slik ”plaststol” som jeg kaller det, er det ghost det heter? Men jeg finner ingen plass? hvor fikk du tak i din og hva koster den ?:)

   god helg!

  5. Stolen er fra Kartell og heter Louis Ghost. Jeg kjøpte min på Blåmann i asker (tror jeg), men de har den mange steder. Prisen husker jeg ikke, det er så lenge siden. Rundt 2000 kroner kanskje?
   Putene koster 750 og 999 kroner. De er ganske dyre, men fantastisk flotte!

  6. Dette var veldig fint. Jeg har også sett på en type lampe som dere nå har fått i stuen, bare for å bryte litt av:) Jeg elsker fargen på sofaen deres, ikke at jeg ikke er fornøyd med min hvite howard, bevares men litt farge skader ikke. Blir jo ekstra lekkert på hvitt gulv.

   Ser vi har samme putene i howarden også;)

  7. Synes du er veldig kreativ og liker stilen din men synes ikke bordet ditt passer helt inn i stuen din. Ville hatt et med litt renere linjer:-)

  8. Hei:)
   kjempe fin stue..:)
   jeg bare lurer på om gulvet er blitt veldig glatt etter at dere malte det?

   Monika

  9. Jeg synes det er så fantastisk at du skaper din stil hvor du enn flytter. Huset dere kjøpte hadde et helt annet utgangspunkt enn din stil og så “smeller” du til og lager hvit stil med mørke parkettgulv! Herlig sier jeg bare 🙂 Det blir jo så utrolig lekkert og viser at med mange av de litt eldre husene kan man med litt kreativitet får det hvitt og lekkert 🙂 Gratulerer! Nydelig sofa!

  10. enderlig stue-bilder og dette har vi venta på så lenge……Som vanlig og ventet veldig stilig og koselig gratulerer

  11. Hei! Hvordan farge har du på veggen i stua? Skal male min, har det meste av møbler i eggeskall, så vil ikke at de skal se gule ut. Nå har jeg den berømte caffe latte i stua, og den blir for mørk for min smak. Vil gjerne ha noe nærmere grått enn gult, kanskje har du noen anbefalinger? Rikke

  12. Hei 🙂 Jeg lurer også på hvilken type maling du har brukt på stuebordet ditt 🙂
   Jeg datt innom bloggen din da jeg søkte på oppussede objekter.
   Kjempeflott og inspirerende blogg 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg