Hyttehelg

Da er vi hjemme etter ei deilig helg på Slettjorda. Det er fortsatt arbeid det går i der ute, men denne helgen har jeg gjort fint lite. Fruen i huset har fått bekkenløsning, og akkurat som da jeg gikk med Celine, så da er det bare å regne med at det blir noen uker på krykker!! Usj- det er vondt!
Her er bildene fra sd kortet jeg smalt inn i cd.leseren på macen min. Tusen takk til Macato som er ett geni når det kommer til mac!
Fiskekakene laget vi etter en liten fisketur for noen uker siden.
På soverommet som skal bli vårt hsr vi revet av en tapet avden typen som er litt hårete, igjen på veggen henger det papir som er limt fast. Noen som vet en fin måte å få papir aav veggene med minst mulig arbeid???
Under tykke tykke sponplater og teppebelegg fant vi fine tregulv! For en jobb det var å få dette vekk, men utrolig fint blir det!
  1. Så kjedelig at du har fått bekkeløsning 🙁 Håper ikke det blir for ille. Tror vi har termin ganske likt forresten 🙂

   Spennende å pusse opp et gammelt hus og finne sånne flotte gamle skatter 🙂 Blir spennende å se videre.

   Klem

  2. Misunner deg ikke bekkenløsningen, hadde det med min siste så tvi tvi til deg. Lite tips for å få papir av veggen. En dampvasker og skrape så går det fort 🙂
   Lykke til!
   Klem

  3. Hei, hjemmelagde fiskekaker er godt ja, spesiellt med gressløk inni. Fikk det servert engang, og siden har jeg ikke orket å spise kjøpte fiskekaker.. Når du ligger på ryggen på en god madrass, kan du ta en øvelse som går ut på å tøye/styrke hofteområdet. Løft en fot, bøy kneet og få foten så langt opp mot mage/bryst som det går uten ubehag. Gjør det samme på hver side. Lykke til!

  4. Damper fra Claes Olsson gjør susen, billig og effektiv!

   Lykke til videre på Slettjord, med bekkenløsning… Pass godt på deg selv og den lille i magen da!

   Hege

  5. De fiskekakene så utrolig gode ut! Jeg kan ikke lage slike selv, men mormor var familiens fiskekakemester og jeg fikk vann i munnen av bildet ditt:-)

   Kjempefin dør under her, ikke sååå kjedelig å pusse når man kan sitte ute med det da;-)

   Ønsker deg en fin uke videre!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg