Familiebilder

Aller først må jeg si at jeg ikke har ord for det forferdelige som har skjedd i Oslo og på Utøya. Hjertet mitt blør for de rammede og familiene deres. Det er meg helt uforståelig hvordan ett menneske kan være så fylt med ondskap og hvordan han kan ta seg retten til å ta andre menneskers liv.
De varmeste tanker til alle berørte!
Jeg har brukt mye tid av helgen foran tven, mens Celine har kost seg med diverse andre prosjekter. 
Jeg hadde kjøpt noen lerreter til henne, og her er resultatet etter hennes frie utfoldelser
(skal si at det smelter mammahjertet)
Her er hele familien vår.
Mamma pappa, Celine og den bitte lille er babyen. Han lyseblå er far i himmelen. Øverst er Mor i nord, og BesteJens. Oldemor, Tante Mimmi, Onkel Stig og kjæresten hans er også med!
Celine ville fortsette med tremenninger og gammeltanter, men det ble ikke plass. Jeg fikk en liten lekse fra den lille at jeg måtte  kjøpe større bilde for å tegne på 🙂
Dette synes jeg var litt gøy. Det er lille Bussoli-familien inkludert babyen som skal komme.
Det liggende menneske er meg som hun har tegnet på sofaen. Der fikk jeg den!
Bildene henger nå på det nye soverommet vårt her på Slettjord. Husbonden har gjort det ferdig, men jeg er ikke ferdig med mine greier- dvs lifter, gardiner, veggpynt osv…..
Det kommer det kommer…..
Christine
  1. Hei!

   Fine bilda. Du nevne aldri husbondens foreldre. Er de ikke i livet? Eller bor de i utlandet? Han ser litt sydlansk ut kanskje.
   Veldig koselig blogg og butikk du har.
   Klem fra K.S.

  2. Så fine bider Celine hadde laget av familien sin. Det er godt å se på slike flotte barnetegninger i disse ellers så tragiske hendelser i vårt trygge land. Dette viser også hvor viktig det er å engasjere seg for at vi fortsatt skal ha et fritt demokratisk land.
   Lykke till med landstedet som dere har gjort om til et ferieparadis.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg