En ferdig, en igjen…..

Jeg syr liftgardiner til soverommet på hytta. Samme som jeg sydde til Celines rom, men jeg synes hennes ble litt kjedelige i kun blendingsstoffet fra Stoff og stil, så denne gangen kledde jeg blendingsstoffet med en blondegardin jeg hadde liggende.
Å sy liftgardin er utrolig enkelt, men litt krevende fordi man må være nøye. Jeg kjenner at jeg ikke helt er laget for samlebåndsarbeid, men hååååper at jeg klarer å samle nok energi til å sy en til (helst i kveld)!
Vi koser oss fortsatt på hytta. Husbonden svinger seg med malekosten og jeg pusser trapp til den store gullmedalje. Lille frøken graver etter “makk”, hopper i trampolina og “desser” så det svinger etter. Hun har skjønt at hun smelter mammahjertet med å si : “æ ska bli akkurat som dæ når æ blir stor mamma”
Hytte hilsen fra Christine
  1. Oij, så utrolig flott og ikke minst kreativ! *ønsker deg sånne liftgardiner*

   Takk for flott blogg, nyt sommeren og hytteliv! 🙂

  2. Imponerende !! Å så lurt med blonde over stoffet da 😉
   Jeg har tidlige jobbet med å sy uniformer etc i ti år- og her om dagen skulle jeg hive meg i liftgardinsømmen.. men fy f det var vanskelig !!! Og møysommelig- men i ettertid har jeg kommet til at det er stykejern og “vater” som er et must !
   Men kan ikke si at det frister med gjentakelse uansett (:

   Marita

  3. Kjempefin liftgardin! Så utrolig søtt sagt av Celine, skjønner godt hun vil bli som deg. Du virker jo tvers igjennom god ;o)

   Lykke til videre med trappen, den blir nok knallfin. Kos deg på hytta og nyt resten av sommeren 🙂

   Klemmer fra Cecilie

  4. Hei og hopp!

   For en herlig blogg du har. Fant den nettopp! Har lagt meg til som følger og gleder meg til å følge deg videre.

   Klem Siri

  5. åaaaahhhh..du e så “dreftig”! Stå på Christine. Så flott ut med blonden over, og midt i blinken for Slettjorda. Nyt flere sommerdager, og husk på å legg beina høyt også. Kan ikke bare jobbe. Klem Marthe

  6. Hei!

   Liker bloggen din veldig godt, masse inspirasjon og dere er jo super flinke :o).
   Ang de liftgardinene. Har veldig “rare” mål på våre vinduer, slik at jeg lurte på å sy selv… Vet du hvor man kan få tips til det, eller har du det :o)? Aldri gjort noe slikt før…syns det ser så vanskelig ut…

   Fortsatt god sommer :o)!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg