CELINES HUS 1 ÅR

I dag fyller faktisk Celines Hus 1 år! Hipp Hurra. Tiden har gått så fort at det er som om det var i går vi åpnet. For en følelse jeg hadde i kroppen da. Så glad for at vi fikk det til(det er det mang jeg kan takke for) og så sliten at jeg trodde jeg skulle sovne ved bordet på puben da vi gikk over gaten etter stengetid for å skravle litt. Husker jeg måtte gå meg en runde ut på kvelden- og at jeg gikk opp til butikken og bare stod å så i vinduene………

 Jeg har laget kake til kundene i dag og det blir servert deilig kaffe og saft. Rabatter blir det også. I anledningen nattåpent er butikken åpent fra 12:00 til 22:00 i dag. Kom også  å hils på Camilla som skal være meg mens jeg er ute i fødselspermisjon.

Selv tilbringer jeg dagen delvis på Celines Hus i bursdagsfeiring men også på stand i byen. Valgkampen er i gang så nå skal jeg bidra til at vi vinner valget!!

Christine

  1. Hei!
   Gratulere med 1årsdagen.
   Flott butikk du har, var innom for første gang her om dagen.
   Er ivrig leser av bloggen din 🙂
   Lykke til videre 🙂
   Hilsen Finnsnes jente.

  2. Gratulerer med 1 år!
   Var innom en tur da jeg var nordpå. Håpet å treffe på deg, vet du, men du var på Slettjord. Fikk shoppet litt likevel 😉 Har du vært borti cutwork? Det må du prøve! Synd Janome-maskinene ikke kan bruke cutwork-nåler (foreløpig, ihvertfall), men går fint å bruke saks og..
   Lykke til med valgkamp! Og alt annet! 🙂

  3. Nydelig butikk du har. Vi hadde en koselig overnatting på Breidablikk gjestehus på vei sørover etter ferie i Nord i år. Var ved butikken utenfor åpningstid, så jeg måtte nøye meg med vindustitting.

   Gratulerer med 1 årsdagen, og lykke til med den lille som er på vei!

   Hilsen
   fast følger fra Oslo

  4. Hei! Flott blogg du har =) Er innom for første gang i dag, etter at eg leste om Celines hus på bloggen til “Mammas hus” =)
   Ho har ein superfin knagg i gangen sin, som ho har kjøpt hos deg. Har ikkje funne nokon nettbutikk, men sel du over nett/telefonbestilling?
   Mvh
   Ingrid
   [email protected]

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg