Kjøttrull

Da har jeg prøvesmakt min aller første kjøttrull. Det skal sies at jeg bare var assistent på kjøkkenet, men jeg er rimelig stolt likevel. Nå skal jeg igang med å bake opp rundstykker til jul. Jeg deler oppskrift og mitt tidsbesparende tips senere i dag.

Christine

7 kommentarer
    1. Flink du er:) jeg samler også på sølv til barna og ser du har valgt ut noen av de jeg har so. Dine favoritter) selv har vi opphøyd rose og det har prinsen og, prinsessa samler på martha:) klem

    2. Åhh.. det er lammerull eller? Det der så kjempegodt ut! Vi har også lyst til å lage dette selv, så nå venter jeg i spenning på oppskriften din 🙂 (Får du deler vel den??) 😀

      Vanligvis pleier mor i nord (bestemoren til moxamannen) å sende lammerull til oss hvert år. Men i fjor sa hun det var siste gang, for hun orker rett og slett ikke med det lenger.. Og da blir det ikke ordentlig julefrokost for oss. Lammerullen har vært hovedpålegget julemorgen for oss bestandig!

    3. Den så jo skikkelig proff ut! Vi har igjen sylte og lammerull enda her i huset. Men nå er det meste av bakinga unnagjort. Et par sorter til nå, så er alt i boks. Bokstavlig talt 😉

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg