Drømme meg bort…….

Hadde jeg bare hatt denne…..

…….så skulle jeg aldri ha kjøpt brød eller rundstykker. Da skulle jeg bakt hver eneste dag. Finnes i masse farger- ingen bombe at jeg hadde gått for den hvite.
I morgen skal jeg på makronkurs! Jeg gleder meg så til å bli en makronmester!!
Christine
  1. Jeg har arvet min assistent etter mamma, og den er over 20 år gammel! Dog ikke så fancy som den du har avbildet her, men den gjør nytta si.

   Ingunn

  2. Jeg har så lyst, men siden maskinen jeg har virker fint nok enda har jeg ikke samvittighet til å kjøpe en ny!

  3. Ojoj! Makron kurs hørtes gøy ut :)Jeg har også en kjøkkenmaskin øverst på min ønskeliste. Men her i hus er det ingen som liker hjemmebakt brød så det spørs hvor mye mer jeg hadde bakt med den :)) Kos deg på kurs!

  4. Bakt hver eneste dag? Hmm…jeg skulle bare ha en elipsemaskin. Så skulle jeg gå på den hver eneste kveld…He,he. Men hjemmebakte rundstykker er godt da.:)

  5. Jeg har en over 20 år gammel Assistent som har vært en av våre beste investeringer på kjøkkenutstyrsfronten .Fulgte med masse ekstra utstyr så det har vært laget mye god mat med ifra gjærbakst til fiskematlaging på gammelmåten. Jeg sa det samme som deg at fikk jeg en sånn så ble det hjemmelaget mat og den har virkelig tjent seg inn både økonomisk og praktisk som den arbeidshelten den er .Hilsen Hilde

  6. Har en slik som er over tjue år,den er kjempe grei.Eneste bakdelen er at den er tung syns jeg,de moderne er kanskje lettere 🙂

  7. Jeg fikk min Assistent til jul, og er strålende fornøyd 🙂 Den er perfekt til gjærdeig, og særlig hvis man baker 3 brød om gangen, eller setter store deiger. Bruker min flere ganger i uken (skulle bare hatt en større fryser…)

   Fordelen med denne er at det ikke blir så mye søl når man skal tilsette mere mel til deigen da den er åpen i toppen, i motsetning til andre kjøkkenmaskiner, og så synes jeg den er penere å se på 🙂

   Marianne

  8. Denne må du skaffe deg Christine..
   Har laget mange gode loffer etter din oppskrift med min maskin..
   Anbefales på det sterkeste…
   Klem

  9. Jeg sparte til min assistent: Hver gang jeg bakte la jeg til side ca den summen jeg sparte ved å ikke kjøpe brød 🙂 Tokikke veldig lang tid før den stod på benken!
   Lykke til!

  10. heisan !
   Jeg bruker min bosch kjøkken maskin , og den er jo kjempegrei å få bakt 4brød i . Kjempeglad i min maskin …følger jo mye eztra utstyr , som jeg også bruker .
   Lykke til med baksten ! :))

  11. Denne har både jeg og foreldrene mine. Mamma sin er 30 år gammel, og fungerer utmerket enda!
   Kjøp, kjøp, kjøp!
   😉

  12. Jeg har også en sånn, og den er snart 40 år! Den er av en eldre modell, med bare en av/på-knapp, det er ikke mulig å justere hastigheta. Men den fungerer godt. Likevel blir det ikke boller hver uke, nei..

  13. Det samme sa eg for 15 år sida, da mannen min kjøpte ein slik til meg… Men me kjøper brøda på Rema fortsatt 🙂

   Ha ei fin fastelavenshelg

   Klem fra Nina Kathrin

  14. Vi kjøpte den for noen uker siden,er faktisk litt skuffa… Vet at det er som å banne i kirka og si det, men klarer ikke helt venne meg til den. Øver og øver, det går nok til slutt:) Klem!

  15. Vi kjøpte den for noen uker siden,er faktisk litt skuffa… Vet at det er som å banne i kirka og si det, men klarer ikke helt venne meg til den. Øver og øver, det går nok til slutt:) Klem!

  16. Heisann.
   Har en hvit elektrolux assistent, og må si jeg er meget fornøyd. Har hatt den i sikkert 10 år, og helt ærlig,, har ikke kjøpt 1 brød siden da,, bortsett fra når vi er på ferie. Digger den 🙂 Løp å kjøp.

  17. Anbefales på det sterkeste. Sterk motor som drar deig til 4 brød uten problem. Bruker min ofte. Super til å smuldre smør inn i mel (hater gjøre det med hendene). Selv boller klarer jeg lage nå <3 Når vi slakter går det som en lek å lage 60-70 kg kjøttdeig.
   Løp og kjøp

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg