Mammatipset

Min venninne har greie på litt av hvert og da hun og babyen var hos meg i går fikk jeg ett godt tips når det kommer til babykluter. Engangsklutene jeg kjøper på apoteket til Isabella er av merke Vidi og kostet 28 kroner, like kluter kan kjøpes på Eurospar/Norgesgruppen og merket heter Unik men koster bare 12 kroner. Utgjør jo stor forskjell siden man bruker lassevis av disse!

Billig Unik
Dyr Vidi
16 kommentarer
  1. Jeg kan bare ikke dy meg for å stille spørsmålet: Hva er disse klutene innsatt med? Greit at de er billige, men det viktigste er at man ikke påfører den vesle stumpen noe som i lengda kan være skadelig. Selv er jeg såpass gammeldags (?) at jeg foretrakk vaskekluter med reint lunka vann. Helt ufarlig og dessuten billig – og miljøvennlig! 🙂 Men når man er ute på reise kan det være ok med slike engangskluter.

  2. HanneM: dette er bare tørre papirkluter, ikke innsatt med noe som helst! du tenker sikkert på våtservietter, de er innsatt med myr rart. noen er bedre enn andre av de også, men vi foretrekker disse tørre. det blir nok skittentøy uansett, så kluter synes jeg er greit at er engangs! 😉 vi brukte også vidi før, helt til vi oppdaget softstar på rimi. de er litt større og litt stivere/tettere, og koster 30 for 200 stk. billig og bra! 🙂

  3. Hei Christine!
   Takk for tipset:) Her i gården bruker vi lassevis med slike servietter, så de skal prøves ut:)
   Blir så hoppende glad når det kommer nye innlegg fra deg 🙂
   Klem fra Janne

  4. Her hos oss er det bare Meny som har disse billige klutene, men der koster de over 20 kroner pakken. Likevel billigere enn apoteket da! 🙂

  5. Hei. Da postet noen bilder fra ditt nye bad for en stund siden. Der hadde du stående en hvit klokkeboks. Vet du hvor de er mulig å få tak i en slik?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg