Overveldet

Innimellom (når det er noe jeg interesserer meg for) reiser jeg til Oslo på pressepresentasjoner av produkter. For noen uker siden fikk jeg en invitasjon fra LG og
Bauer Energi for presentasjon av en ny varmepumpe laget for det nordiske klimaet.

Det passet meg veldig fint siden vi er i pumpemodus (til Slettjord Gård) og kunnskapen min om varmepumper var minimal. I forkant av møte prøvde jeg å lese meg opp på varmepumpe, for å kunne stille spørsmål For hva ser vi egentlig etter i en varmepumpe “lissom”?

Jeg kom meg sørover og overvar møte og ble rett og slett blåst av banen. Teknologien utvikler seg rett og slett raskere enn det jeg forstår. I følge den informasjonen jeg satt med kunne ikke varmepumper fungere når det ble mindre enn minus 10/minus 15 grader, men
LG pumpe Prestige fungerer flott ned til -25. Laget spesielt for oss her nord!!  Og er dere klar over at man kan få sms-styrt varmepumpe? Jeg kan ha den stående på lav varme når vi ikke er på gården også smser jeg varmepumpekompisen min på Gården også fyrer han opp varmepumpa på hytta….. Den sier til og med ifra i tilfelle feil, så man får berget hytta eller huset når man er borte og hvis den ikke skulle virke.

Goodbye tykke ulltepper i timesvis når vi kommer frem, goodbye hogge ved og hakke tenner, goodbye bekymringer og hello varm deilig hytte på fredagsettermiddag.

Helt imponert.

Christine

PS: jeg skal komme med et mat innlegg. Det er mange som spør hva jeg spiser 🙂

8 kommentarer
  1. Hei Christine!
   Vi skal også ha varmepumpe . Vet du hvem som selger disse i Narvik ? 🙂 Den så snasen ut hvertfall 😉
   klæm Marte

  2. varmepumpe er en fin ting. har 2 selv. Vi i Relacom selger Varmepumper iNarvik. Kjøper du av et annet merke enn de vi leverer, for eksempel LG kan vi montere dem etter du har kjøpt denne. ring oss for pris 🙂
   Marianne

  3. kan tilføye at den LGn er den mest stillegående EVER, samt at den gir 100% effekt ned til -15 grader, og at den flytter mest luft av alle ,16,5 kubikk.
   Når det gjelder Krigamine 6,6 er den veldig bra, men dog en veldig gammel modell.( gammel teknologi )
   Bestillte meg en LG prestige, venter spent 🙂 . 5 år gammel Panasonic NE12GKE fra før, duger IKKE, og har aldri innfridd til forventningene.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg