Rette veien

Aller først: tusen takk for alle tips til hvordan jeg skal gå frem med appen min. Masser av mailer- det setter jeg pris på.

Eller må jeg rapportere om den magreste førjulstiden i manns minne. Vanligvis er det pinnekjøtt og kaker fra tidlig november, men i år er vi sparsom med julematen. Vi har smakt litt, men bare litt og magrere varienter en vanlig. Men vi klager ikke. 14 kg av er toppers! Her er de siste middager servert her i huset:

Nå: pepperkakehuspynting!

Christine

5 kommentarer
  1. Middagsrettene så veldig gode ut.
   Har det vert mulig å fått oppskrift på middag bilde 1 og
   2 og og hvordan du lager karriristet blomkål som du hadde en dag tidligere::))

  2. Heisann,

   Gratulerer med -14 kg!

   Lurer også på hvordan du lager karriristet blomkål, ser veldig godt ut.

   Hilsen Mia

  3. Heei!! Jammen, det så skikkelig godt ut 😀 Vil bare tipse deg om at det er veldig mye kalirier i pesto, så pass på å ikke ta på for mye av det! Husker selv jeg skulle prøve å være litt sunnere og lagde skikkelig god salat med MYE pesto OG fetaost.. hehe, det var “skjulte” kalorier, og jeg aaante ikke at det var så mye. Men, selvfølgelig, litt er lov 😀 Og det ser ut som om at du har peiling på hva du spiser, kanskje den tilogmed var hjemmelaget? Den så skikkelig god ut! Klem 🙂 (håper for all del du ikke tar dette frekt eller noe, du er kjempeflink og jeg digger bloggen din!)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg