Celine i farta

Det er så deilig med helg, spesielt morsdagshelg. Vi har vært i Narvikfjellet og feiret morsdag. Jeg er fortsatt nøye med hva jeg spiser, men morsdag er morsdag- da blir det kake. Jeg og Celine laget en standard langpannekake, men med en tvist. Vi puttet krydderiene [2 ts muskat og en ts kanel] til en tropisk aroma oppi kakedeigen, og det var virkelig en hit! Anbefales.

  1. Hei, hvordan går det med vekten og resultatene. Jeg ble så inspirert av deg, og prøver også så godt jeg kan. Kommer det et oppdateringsinnlegg snart?
   Caroline

  2. Hvordan klarer du å ikke spise så mye godsaker? Jeg prøver men jo hardere jeg prøver jo mer tenker jeg på det og jo vanskeligere blir det å ligge unna!
   Guri

  3. Hej!
   Det er spændende at følge med i dit aktive liv…du er en kreativ og ernergisk kvinde!
   Når jeg nu ser billedet af den fine kage, så vil jeg bare fortælle, at opskriften på den himmelske chokoladekage er et hit hernede i Danmark! En af Danmarks bedste bagere (Steen Skallebæk) og byens borgmester kåret kagen til den mest smagfulde til sidste års lokale fodbold-festival her i Haderslev! Og kagen er blevet døbt fodboldkagen her i huset…og er et must til store begivenheder! Vi putter meget grøn kokos over, når glasuren er tør…og tegner en fodboldbane med hvid glasur…det er derfor den hedder fodboldkagen!
   Tak for opskriften på VERDENS bedste chokoladekage!
   Hilsen Berit

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg