Kjøkken

Jeg har vært på Byggmakker i Narvik og spanet ut det nye
Sigdalkjøkkenet. Inframe Scala. 
 Jeg liker veldig godt inframe delen av dette. Det at dører og skuffer er innrammet i skrogene- og ikke på utsiden slik som jeg har det her hjemme.
 Detaljer som forseggjorte skuffer med skikkelige dempere….
Veldig pent at skuffer går inn i skrågene

Kjøkkenet kommer i 15 farger!

Fineste fasettflisene passer perfekt til dette kjøkkenet.

2 bajaser som ikke vil stå i ro på foto.
Christine
Innlegget er laget i sammarbeid med Sigdal- jeg er fri til å skrive hva jeg vil.
 Alt jeg skriver er min oppriktige mening.

10 kommentarer
  1. Liker godt å følge bloggen din, men kjenner jeg synes det blir mange reklameinnlegg for tiden. Skjønner du får skrive det du vil, men føler likevel det tar vekk litt av det genuine ved bloggen din. Men jeg vet ikke hvordan bloggverdenen fungerer, jeg, har ikke blogg selv, så mulig man må være med på den kommersielle bølgen for å henge med..?

  2. Ja, det var et fint kjøkken. Men etter å ha vasket rundt her, bestemte jeg meg for at mitt neste kjøkken kun skal ha rette flater. Altså ingen profiler som skitt kan samle seg på. Blir nok litt kjedelig, men veldig praktisk.

  3. Hei

   Synes du har en fin blogg som jeg har følgt med på i ett par år nå. Spennende å planlegge og se på interiør til nytt hus da. Vi flyttet inn i nytt hus for 2 årsiden. Vi valgte Sigdalkjøkken på kjøkkenet og ikea kjøkken på vaskerommet. Jeg synes kvaliteten på Sigdalkjøkkenet er dårligere enn på ikea. Dørene på Sigdalkjøkkenet ser man at malingen ikke er så jevn og at det er akkurat som det erlitt sjåmete på dørene. Malingen skaller av fortere og jeg har måttet lappet med maling på flere av dørene… Vi har venner som har Ikea kjøkken og de synes også det tåler mer. Kjøkkenet fra Sigdal ble nesten dobbelt så dyrt enn Ikea kjøkken, men siden Sigdalkjøkkenet stemte mer på målene ble det de vi valgte. Idag hadde jeg nok valgt Ikea i stedetfor pga kvalitet og pris…

   Hilsen Ida

  4. Min første reaksjon var negativ på at du vil ha enda mer reklame på din blogg. Vi trykkes ned av sådant over alt jo. Ble skuffet, men du bestemmer. Men, veldig spennende med flytting og nytt boende etter hvert.

  5. Ang reklamering på bloggen.

   Takk for tilbakemelding. Jeg håper mine lesere har forståelse for produktomtalene som kommer til å dukke opp med gjevne mellomrom. Disse gir meg en ekstra inntekt og det kommer godt med når vi skal bytte bolig. Dessuten synes jeg det er gøy å teste ut nye ting og fordype meg i produktene.
   Alle produktene jeg omtaler er produkter jeg kan gå god for. Jeg har takket nei til ting jeg ikke liker og ikke vil omtale. Kjøkkenet i dette sammarbeidet skulle jeg ha gitt høyrefoten min for. Love it! 🙂

   Vennlig hilsen
   Christine

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg