Usj og æsj

Det ble en uplanlagt ferie fra hvitstil her plutselig. Jeg har ventet og ventet på å kave meg over de første kvalmeukene i graviditeten- men i stedet for å komme over i andre trimester (det beste i følge gravidebøkene) så ble jeg tvert imot værre. Så trøtt at jeg knappest orker å holde øynene åpene til tider. Men sånn er det. Det nærmer seg ultralyd og både Husbonden og jeg gleder oss til å titte inn å hilse på den lille igjen. Jente eller gutt?? Jente tror vi. Faktisk er vi så sikre at vi omtaler babyen som hun og snakker bare om jentenavn.  Til og med Celine er enige med oss. Ellers har vi en annen go-nyhet. Den kommer i morgen!

 Ytre Slettjord har fått flaggstang!

 Love it!

To jenter i nye trenchcoats. Mor i Nord har vært på reise og jeg bliiiiir så glad for reisegaver. Tuuuusen takk.

Christine7 kommentarer
  1. God bedring! Håper du snart føler deg bedre:)
   Du vet hva de sier…Jente, jente. flere i vente 😉

   Mvh Kine (som også har 3 jenter, stor stas!)

  2. Flaggstang må man ha! Håper grvideplagene snart gir seg. Da jeg var gravid med min sønn var jeg kjempetrøtt. Jeg var på jobb, sov frem til mannen min hadde laget middag, spiste og gikk til sengs for natten. Og var like trøtt da jeg ble vekket for å gå på jobb igjen….Svangerskapet med min datter var ikke like trøtt…Lykke til

  3. Først min venn, de rosa trendcoatene var helt nydelige på prinsessene og tenk om det kommer enda en prinsesse hos dere, jeg hadde håpet på en fin liten pjokk jeg da som jentene kunne hatt som maskot, men hovedsaken er at babyen er frisk!

   Leit at du er i så dårlig form, men jeg vil rose deg for alt hva du/dere får til likevel, du er et forbilde for mange, Christine, stolt av deg!!!

   Flaggstang på Slettjord ble prikken over ién og ser ut som den alltid har vært der, helt perfekt og enda mer ferieidyll ble det med den på plass, godt valg igjen dere to 🙂

   Ha en fin onsdag, ACklem <3

  4. Så hyggelig med en tredjemann(jente)! Men jeg er nysgjerrig på mellomnavnet til Isabella.. Hvor det stammer fra og slikt siden Celine kun har ett navn:) håper på svar!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg