Vi har hode over vannet

Å flytte føles som en ekstremsport i koordinering og planlegging. (i den grad jeg vet hva ekstremsport er). Hvis alt går etter min plan flytter vi ut av den nye leiligheten på onsdag, slik at Husbonden får fred og ro til å legge nye gulv- rive gammelt kjøkken og sette opp nytt. Jeg gleder meg. Det nye kjøkkenet ankommer Narvik i uke 38 (det er en uke til), så da


 bør

vi
han være klar med endel grunnarbeider. Denne helgen skulle vi egenlig reist og koblet av på hytta, men akkurat da vi skulle sette oss i bilen fikk Celine akutt vondt i øret- tante/dr mimmi ble tilkalt og ørebetennelse ble bekreftet. Så da ble det hjemmehelg med malearbeid for de som kan drive med det.


Vi
han har jobbet litt med soverommene i de siste dagene. Tapeten på vårt rom var det struktur i, så her har vi valgt veggfornyer. Jeg har aldri jobbet med det før- men jeg må si jeg er blåst av banen så langt. Jeg er spent på å se det ferdigmalte rommet. Til vårt rom som er ganske lite har vi valgt å rive endel store skap som var plassert rundt i rommet og inn er det kommet en lang garderobe fra pax/ikea. Superfornøyd med den nye(iallefall ny for meg) smale varianten fra Pax.

Her under er bilde fra Celines rom.Det begynner å ta litt form, selv om det ikke er ferdig. Hun har fått en ny lampe og ny storjente seng. På rommet har husbonden malt etter mine opptapeinger. Celine har fått tre turkise felt på veggene sine.

 Rett før helga kom årets vinterdresser i hus- og jeg ELSKER årets farge og det gjør Celine også. Knæsj rosa! Polarn O Pyret!

Kan nok virke litt absurd for søringer at man er begynt med vinterdresskjøret allerede nå, men her i nord er vinteren (forhåpentligvis) rett rundt hjørne.

Også har jeg satt i gang med et helgeprosjekt. Har skafet meg Den Store Guttestrikkeboka- og nå strikker jeg en genser til Celine- jeg tilpasser selfølgelig- for jeg har ingen gutt- men oppskriftene er såååå søte. 
Jeg går for hvit/neon!!!!
Ok- da skal kvelden brukes til å prøve å selge et Arthur Bonnet kjøkken sånn at det blir plass til vårt nye HTH kjøkken. 
Ha en nydelig søndag
Christine

  1. Du er heilt rå til å organisere!

   Eg sit akkurat og skal bestille ein polarn o. pyret-dress. Eg har ikkje brukt desse før – er dei små eller store i str?

   LYKKE TIL vidare!

   Klem frå Janne

  2. Jeg synes kanskje de er normal til litt stor. Jeg har kjøpt 122 til Celine og 92 til bella. Gikk opp en str fra forrige dress- så om bellas er bittelitt stor akkurat nå kan hun bruke fjorårets frem til jul 🙂

  3. Nydelig delikat rom til Celine, jeg elsker lampen i taket!

   Hvor har du kjøpt de små fargerike hyllene, malt selv kanskje?

   Ha en glad ny uke!

   ACklem

  4. Så nydelige og spreke farger du har brukt på rommet. Har du fargekoden eller navnet til det turkise fargen på veggen? Har ei jente i huset som veldig gjerne ønsker seg turkis vegg på rommet. Det var kult med bare noen felter også. Kanskje vi skal gå for det?

  5. Såå flott det blir 🙂 Holder på å pusse opp selv, ikke mer enn to leiligheter på en gang. Og i dag forguder jeg deg! Veggfornyer har jeg aldri hørt om, så i dag skal du takkes ekstra som inspirasjon og tips. DU har muligens spart oss flere tusen kroner i arbeid.

   Lykke til videre, gleder meg til å se slutt resultatet hos dere!

  6. Hei.Jeg ble veldig nysgjerrig på veggfornyeren.Ha kjøpt en leil hvor det er fiskebens strie overalt:(Er det tapet?ingen fare for at den “river ” med seg både fiskeben og murpuss,om det blir “tungt?

   Mvh Merete W

  7. Hei,

   Superfint med litt knæsj farge på veggene på barnerommene!

   Skal selv kjøpe PAX garderobe til helgen og lurer på om du gjorde deg noen tanker om dyp vs. smal dybde i forkant? Har ikke plassbegrensning men lurer på om det skaper mer rot å legge gensere etc dobbelt i dybden??

   Gleder meg til å se kjøkkenet!

   M

  8. Herlige farger, og lekre interiørvalg :)) Takk for at vi får følge med – og lykke til videre. Ps: digger lampa!

   Mvh.
   Tanja K

  9. Jeg må si at jeg blir veldig imponert over alle prosjektene dere har gående! Må også spørre hvor de hvite hyllene på Celine sitt rom er fra? De så kjempe praktiske ut!

  10. Hei – jeg må bare spørre – ser du har gått fra Isbjørn til Polarn & Pyret – synes du P&P er bedre enn Isbjørn? Bor ikke nordpå, men i Asker, men barnehagen ligger i et kuldehull…Hilsen Hanne

  11. Flytting er absolutt ekstremsport ja, særlig når oppussing er med i bildet! Virker som dere greier det fint, dog.

   Det pikerommet var bare helt herlig! Hvor kommer den oppbevaringssaken på den blå stripa fra? Så utrolig lur ut, den der. 🙂

  12. Så fint det blir! Den rosa lampen ligner på Collage fra Louis Poulsen. Er det den, eller en som ligner? Kjempe lekker!! Veldig glad i dressene fra PoP her også. Spreke farger og god kvalitet.
   Ha en fin kveld 🙂

   Mvh Anette

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg