Nytt bad i leiligheten

Vi har oppgradert badet vårt. Egentlig hadde vi ikke tenkt å gjøre så veldig mye med det da vi kjøpte leiligheten, men etterhvert som vi “bodde oss inn” så vi at det ble veldig upraktisk for oss. Og når mor og barn eeeelsker å bade- da måtte vi ha badekar. For å spare litt prøvde vi å legge vann og sluk til der det var vann og sluk fra før.  I tillegg lagde vi en dør inn til vaskerommet- fordi de tidligere eierne hadde gått gjennom et barnesoverom for å komme til vaskerom. Det ble upraktisk for oss.
Siden badet ikke er spesielt stort har vi måtte bruke plassen smart  og ty til noen triks sor å få det til å virke større. Vi har nye dører i hele leiligheten og den vi bestilte mellom vaskerom og bad valgte vi speil på. Synes det får rommet til å virke større. 
Dusjen fra Showerama var en kampanjemodell solgt superbillig med sort sokkellist- de kunne bestilles i hvit for noen ekstra kroner og vips så fikk vi en billig billig deilig showeramadusj.

Fra IKEA valgte vi vasken fordi den var bred og ikke kom så langt ut av veggen. Det for å kunne passere dusj og vask på vei inn til vaskerom- uten å kræsje med en som pusser tenner 🙂 Det er ikke med på bildet med over vasken valgte vi God Morron speilskap fra IKEA. De er smart fordi de kommer i forskjellige bredder og de er heller ikke så dype- så man får god oversikt.
Tips: for å være sikker på at alle nye greier på bade skulle passe brukte jeg maskeringsteip og teipet opp rommet slik det skulle bli med ny dør  dusj/badekar og vask. PÅ den måten viste jeg vi ikke kom til å gå på en plass-smell 🙂

Det ble ganske mye billigere for oss å velge en gulvdo framfor en vegghengt. Jeg fant en do med mange rette flater som er enkel å holde ren.

Mye badeleker og ender på badet? Jeg har satt inn en lekekasse fra Oliver Furniture, som gjemmer unna alle fargerike plastleker til jentene.
Bella tar en titt i lekekassen.

 
Jeg valgte megastore fliser på gulvet. Vanskelig å få frem på bildet, men jeg synes det får badet til å virke større. 
Egentlig ønsket jeg meg et elpseformet badekar, men det var viktigere å få et som var stort nok for at hele jeg kunne komme nedi. Jeg er nesten 180 cm høy og da blir de elipseformede karene for små.

Siden badet er så lite valgte jeg avlange fliser satt 1/3  for å få rommet til å virke større
Klar ferdig bad!
FØR:
Slik var det før. Dusjen ble alt for stor og det samme med vasken. Badekaret vårt står der vasken er ellers er dusj og toalett på samme plass.

Siste innlegg