Postkontoret på Ytre Slettjord blir gjesterom på 1-2-3

Jeg har fortalt flere ganger at det engang har vært postkontor på gården vår. For oss har det vært oppbevaringsrom for livvester, klær osv. Vi har ventet litt med å ta tak i dette rommet helt til nå. Men så var det denne arbeidslysten som kom å tok oss- og plutselig var vi i gang og her er resultatet.

Vi leide slipemaskin i byen og fraktet den i båt ut til hytta. Hjelpes så tungt! Gulvet har husbonden selv slipt ned og oljet med hvit olje.

Skrivebordet er seminytt (har stått i stua noen år) mens stolen er gammel gammel og bare malt opp i mintpastell med shipolinmaling. (jeg virkelig hjerte shipolin)

Den gamle gyngestolen fra finn.no og amerika har stått i stuen- men passet også mye bedre i det nye gjesterommet.

Denne lille apegutten er Isabella sin gave fra Mor i Nord, men jeg har rett og slett tatt den hos henne.

Sommerens strikkeprosjekter ligger klar i en kurv fra IKEA.

Gulvet under oljeprosessen. Vi plagdes litt under prossessen fordi gulvet oppførte seg ikke helt som beskrevet på oljeboksen og bilder vi så på nett. Vi kontaktet produsenten som vi sendte bilder til og de konkluderte med at gulvet antakelig var gran(kanskje grangulv ikke er vanlig??) og derfor litt anderledes. Men det ble bra tilslutt.

Veggene skrapet vi og malte hvit. Egentlig var det veldig fin farge som var på veggene derinne, men det måtte males opp og hvitmaling hadde vi i massevis- så det får bli en senere annledning at vi maler turkis.

Også måtte jeg ta med dette før og etterbilde. Nesten ikke til å tro- ikke sant? Jeg elsker slipemaskin!

 

Christine

 

9 kommentarer

Siste innlegg