Vær løvemamma for ditt barn- ingen andre er det!

I forrige innlegg skrev jeg om Isabella som dro til legevakt med vond arm etter en trampolinesmell. På legevakten tok de bilder- vurderte bildene og sendte henne hjem. Husbonden reagerte på noe han mente så ut som et brudd- varslet om det- men Bella ble sendt hjem. Her burde vi ha satt ned foten og forlangt at flere leger skulle vurdert bildene- men vi stolte på legene og Bella dro hjem. Natten var smertefull og neste morgen dro vi tilbake- flere leger vurderte bildene men ingen så brudd. Hun fikk en halv gips for å avlaste armen sin.

I dag tidlig- 3 døgn etter skaden fikk vi telefon fra sykehuset. Bella hadde brudd i armen og ikke nok med det- i dag har hun vært lagt i narkose og blitt operert og satt inn skruer i armen. Jeg klarer knapt å tenke på hvor vondt hun har hatt. Sykehuset sviktet henne, men det gjorde vi også. Vi skulle stått på vårt og ikke gitt oss.

Jeg må legge til at når de først klarte å finne ut av det på sykehuset fikk hun kongelig fin behandlig- bare trist at den kom tre døgn etter den burde kommet.

Nå skal jeg pleie min lille pasient

Løvemamma Christine

7 kommentarer
  1. Jeg er så enig med deg,-som forelder VET man det bare hvis noe er virkelig galt,og det er ikke alltid lett å komme seg gjennom legevakten !godt at sykehuset tok vare på henne da,-god bedring!

  2. God bedring til Bella😊
   Vi opplevde akkurat det samme ved Nordlandssykehuset.
   Min sønn brakk armen og gikk i 2 dager før overlegen ringte, og sa det va brudd!

  3. Det er ferietid på sykehusene landet over, vikarleger og generell lav bemanning. osv. Min mor var alltid skeptisk til sommeren og sykehusbehandling husker jeg.
   God bedring lille jente.

  4. Ja nå er det ikke noe å si på at hun får kose seg med en pad ihvertfall.. Stakkars lille jente… God bedring med henne!! Og ikke ha dårlig samvittighet, dere gjorde deres beste!

  5. Huff..stakkars liten da.. Det var ille syns jeg!
   Sønnen min brakk armen når han var 8 år og måtte også operere inn skruer. Når skruene skal ut igjen, så hadde jeg krevd at lille Bella legges i narkose igjen, hvis de ikke planlegger det. På sønnen min valgte de å dra de ut uten narkose, fordi de sa at narkose er så stor belastning for kroppen. Men fy f.. det hadde jeg aldri gått med på igjen..for det var grusomt vondt for han 🙁 Huff.. 4 år siden nå, men husker godt hvor ille det var å se/høre han ha det så vondt. Så pass på at hun får narkose! Og riktig god bedring til den nydelige jenta deres 😊

  6. Christine: herreminhatt. Jeg mener de sa at dette skulle bli gjort på vanlig poliklinikk og jeg tror det betyr ingen narkose. Setter utrolig stor pris på din kommentar og nå kommer det aldri bli snakk om å dra de ut av armen uten narkose. Millioner takk

  7. Bare hyggelig, følte bare jeg måtte si fra. Det ble en lite hyggelig opplevelse for oss, og jeg grøsser ennå når jeg tenker på det. En nabogutt brakk håndleddet sitt, og han ble lagt i narkose når skruene skulle ut. Så det er nok litt ulik praksis. Men tenker at det sikkert går på økonomi, koster jo masse med narkose. Var jo fort gjort, men ALDRI om jeg hadde gått med på det igjen!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg