Smale tider kommer

Det er sommer sol og gode tider i Nord, men snart skal det strammes inn på kaloriene igjen. Etter en deilig sommer er det klart for å ta fatt på veien til et enda smalere liv. Målet er de resterende 12 kg frem til jul. Det skal jeg klare uten smerte eller sult. For meg er det viktig med god mat, selv om jeg skal ned i vekt.

Jeg har bestilt abonement på to blader I form og Shape Up som jeg skal ha som inspirasjon- jeg skal bare beholde et av dem- så jeg må forske på hvilket som gir meg mest input og inspo. Har du en mening om hvilket blad som er best- kom gjerne med din mening.

Jeg er klar! Smalere tider kan komme! Over er gårsdagens grillmat.

Christine

8 kommentarer
  1. Nam det der så supergodt ut ! Jeg er litt på slankern selv, eller prøver er rettere ordet haha Finner ingen steder å legge deg til her på blogg, kan du legge meg til? Ha en fin kveld OG spennende blogg du har, når har jeg bladd meg igjennom en liten bunke med innlegg 🙂

  2. Hei!
   Jeg forsøker å trykke på KONTAKT her på bloggen din, men den fungerer ikke.
   Jeg vet at du tidligere borderte med din symaskin både det ene og det andre, jeg er på utkikk etter et personlig putetrekk og finner ingen på nett som gjør det i “min stil” . Tar du i mot bestillinger?
   Ser frem til å høre fra deg 🙂
   Susanne

  3. Masse lykke til med vektnedgang! Jeg har mest erfaring med Shapeup, så jeg anbefaler det. Men må innrømme at jeg ikke har lest noe særlig iForm før. Så det virker lurt av deg å lese begge to, og så bestemme hvilket blad du vil fortsette å lese.

  4. Jeg har forsøkt begge to og må si at jeg er mest fornøyd med shapeUp. For mye reklame og artikler basert på dårlige kilder i Iform. Men det var nu min mening da.
   Lykke til:)

  5. Hei. Jeg følger din inspirerende blogg, og er imponert over din viljestyrke og målbevissthet når det gjelder ulike prosjekter i hus & hjem, og nå kostholdsendring. Jeg har abonnert på begge blader, og mener Iform har fyldigere og bedre artikler enn Shape Up, og passer bedre for voksne damer. Dette er min mening! Lykke til videre med kostholdsendring!

  6. ser denne posten litt sent, men jeg har Shape Up og er veldig fornøyd. De har alltid aktuelle matvaretester, mye inspirerende (egen)trening og spennede intervjuer! Fantastisk blogg du skriver, har fulgt deg i mange år:)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg