Nytt kanonbra Canon kamera

I sammarbeid med Canon har jeg testet ut et kamera i sommer og det aller første jeg må si er at jeg priser meg lykkelig over at dette sammarbeid kom igang før sommeren og ikke etter. Vi har jo vært på sommerferie i Lofoten- og bildene derfra ble tatt med mitt nye Canon EOS 1200D.  Det fanger opp fargene utrolig bra og jeg sitter igjen med inntrykk av at bildene blir veldig gode og klokkeklare. Jeg sitter igjen med noen fantastiske minner- som det straks skal lages album av. Det er det viktigste av alt. Få bildene på papir.

Her er fruen selv i “bakhagen” i går for å knipse noen fine bilder jeg skal bruke til et spesielt prosjekt. Jeg bruker bilder gjennom hele året til julekort(!!) og passer på å ta litt eksta bilder innimellom

Jeg testet kamera med å ta bilder av jentenes knæsj rosa jakker- før har jeg fått litt sånn rar rødaktig farge på bildene – men med nykameraet mitt fanget jeg opp de riktige fargene. Love it!

To tullejenter som liker å bli tatt bilde av.

Planen min var å gå fotokurs nå i høst, men desverre skal ikke gutta pleier å arrangere kur gjøre det i år. Noen som vet om andre fotokurs?

4 tullejenter- der bare to liker å bli tatt bilde av 🙂

Celine poserer som fjellet sovende dronning i bakgrunnen. 

 

Min konklusjon er at Canon EOS 1200D er et supert kamera som tar knallbilder. I tillegg har jeg bruksanvisningen og en tips/triks  app på telefonen– som kommer godt med. Kamera er passe størrelse- så jeg smetter det lett ned i veska og kan ha det med rundt på tur.

Anbefales

 

Christine

7 kommentarer

Siste innlegg