Den fantastiske minireisen og ferie på The Thief

Til jul fikk jeg vite at jeg skulle bli tante i begynnelsen av august – flybiletter ble bestilt, hotell ble booket og bli leid. Hele familien skulle sørover å møte vidunderet strax hun var kommet til verden. I tillegg planla vi litt gøy med barna. Tusenfryd, Frognerbadet, Toys r us, Build a bear. 48 timer i Oslo! Desverre utgikk Frognerbadet da vi hadde et barn med gips på armen. I tillegg klarte vi å få spist våre favoritter som ikke finnes i Narvik. Indisk og Sushi

 

Vi valgte hotellet The Thief for jeg har bodd der før, men ikke min kjære. Første gang jeg var der spiste jeg en leverpostei (hjemlaga) på frokosten som var så god at jeg absolutt ville at husbonden skulle få prøve det samme.
Utsikt fra hotellet! Milde himmel- sier ikke mer en det!


Første møte med Baby O, så liten at jeg ikke kan huske at Philippa har vært så liten. (skal sies at baby Philippa aldri har vært så liten på utsiden av magen) Foreldrene til baby O er ikke så begeistret for å legge bilder på nett- det er derfor jeg har tusjet vekk babyen fra bilde. Fine lille Baby O med mer hår enn Isabella 🙂


Så utrolig hyggelig og hjelpsomme mennesker på dette hotellet. Her følte vi oss sett og velkommen. Det var blitt tull med vår bestilling, og resepsjonistene stod virkelig på hode for å fikse opp i feilen. Det fikk de til.  Vi endte opp veldig fornøyde!

Store puter i stor seng- da er det vanskelig å la være å hoppe bittelitt i senga.

Ikke ofte man forkaster egen shampo for å vaske håret med hotellshampo, men når Petter Stordalen byr på Carita i småflasker- da legger jeg min egen shampo ned i toalettveska. På kvelden før vi skulle legge oss ble vi servert kjeks og peppermyntete på rommet. På nattbordet stod det en flaske voss vann. (det ligger i detaljene)

Glassveranda får utsikten til å virke enda mer spelktakulært. Celine og jeg nyter utsikten fra døråpningen, mens de andre to står på kanten.

Kortreist frokost. Hjemmelaget, norsk og friskt i skjønn forening.

Frokost på The Thief- ikke som alle andre frokoster. Det ligger i detaljene

 

VI tilbrakte en hel dag på Tusenfryd- lenge siden sist. Og hvilken fantastisk attraksjon. Hadde vi bodd sørpå hadde vi hatt årskort. GARANTERT. Fantastisk for ungene.

Ft
To jenter som knapt har tid til å bli fotografert. Her skal det lekes.


Jeg ler meg ihjel av Bella. Hun lever seg inn i situasjon. En snabbtur opp for å sjekke takterrassen på The Thief. Musikk spilles og Bella føler musikken 🙂


Venter på bilen som skal ta oss till flyplassen. Celine har fått seg en ukulele (#$&/#($/$#YU#U#IIII) av onkel og tar seg en liten trall i resepsjonen. Onkel kan glede seg til lille baby O skal få trommesett til jul.

The sign!

Bella var helt vill med møblene- de stilige lave stolene var barnemøbler i Bellas verden.


Klar til avreise.


Jeg sier det igjen. Petter stordalen leker ikke butikk. Siden vi forlot hotellet før frokosten var på bordet pakket han en deilig veske med reisemat til oss. Det var vossvann, ferskpressetjuice, drikkeyogurt, sandwich og nystekt vaffel. Jeg virkelig hjerte hjerte hjerte The Thief.  

Og ja- vi var betalende gjester både på Tusenfryd og The Thief. Veldig fornøyde betalende gjester.

 

Og for å toppe all hell god lykke vi hadde på turen- på vei hjem kom jeg over 70 prosent salg på fiveunits bukser på gardermoen. Det ble tre nye bukser og en shorts i bursdagsgave til meg. Jepp- for jeg ble 36 år i går.

 

Christine

5 kommentarer

Siste innlegg