Første Skoledag

Endelig var dagen kommet. Celine skulle ha første skoledag. Aldri har timene gått så sakte som når vi ventet på at klokken skulle bli halv 12.  Mannsterk møtte familien opp for å se at Celine skulle bli ropt opp.

Stolte foreldre med stolt jente på vei til skolen.


Rektor hilser velkommen. Han spesifiserte at bilder ikke skulle på sosiale media- fordi man ikke alltid vet andre barns situasjon. Jeg etterfølger det han sier og skramler vegg  fremmede ansikter i bildene mine.

Stolt jente har fått første lekse

Celine i skolegården- rimelig kort skolevei. Vi bor i det svarte huset i bakgrunnen.

 

Allerede første dag fikk vi kjenne på hvordan det er med lekser. Vi hadde tenkt oss på ettermiddagsbesøk til venner i går- men i det vi skulle gå ut døren kom vi på leksene. Bare snu, gjøre ferdig lekser for så å dra. Ny hverdag for oss. Jammen må vi organisere oss litt bedre på morningen også. Rett og slett kaos her i dag- så i kveld skal jeg forberede litt bedre enn det jeg hadde gjort i går.

 

Christine

Nå: superkult skypemøte jeg skal fortelle om veldig snart! Spennende saker på gang!

  1. Fine jenta, ønsker henne lykke til som skolejente. Bilder med utviska ansikt er ekle, liksom noe kriminelt over dem. Eller er det bare meg som reagerer merkelig?

  2. Hei Christine,
   Først og fremst, utrolig flotte første-skoledag bilder! Det er jo en skikkelig merkedag å begynne på skolen. Kan tenke meg at det er kaos i hjemmet nå, jeg gruer meg som bare det til skolestart for Sverre, selv om det er hele 2 år til ennå. Tiden går jo som sagt veldig fort!
   Ellers tenkte jeg bare stikke innom her på bloggen din for å si tusen takk for tipsene til oppstart av blogg. Nå er jeg så vidt i gang, men har ennå mye å lære og å sette meg inn i. Holder til her på perfektbærumsfrue.no om du stikker nesen innom en dag. Vi sees!
   Beate

  3. Hvordan går det på skolen? Her er det stor stas 😀
   Så fint å bo så nære, ikke så veldig langt her heller, men hovedveien er best med buss 😉

  4. Selv om dette er en stund siden må jeg bare spørre: hvor har du kjøpt de oransje skoene? De var superfine!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg