Donald Duck

reklame

 

Donaldsamlinger- kan du huske de? Gule permer stappfull av Donald. Jeg prøvde å samle jeg også- men det ble aldri mer en noen blader i permen før jeg glemte det av. Men kusinen min hadde Donaldpermer- massevis. Det var så stas å komme på overnatting- lese Donald i timesvis. Til og med før jeg kunne lese kan jeg huske at kusinen min leste høyt til meg. Også laget hun til stemmen sin som de forskjellige figurene. Det er gode barndomsminner- eller hva??

Nå kan man enkelt få tilgang til Donald- selv om man ikke er flink til å kjøpe Donald hver uke og sette dem i en perm. Du får massevis av historier i denne appen som du laster rett ned på ipaden. Du kan lese historiene online eller laste dem ned (tar ca 2 sek) og lese offline senere. Du kan laste ned appen  nå og bruke kodeord HVITSTIL for å prøve den gratis i en uke. Koden er gyldig i oktober. Appen heter forresten Donald+.

Husbonden leser Donald til jentene. Både han og jeg liker Donald- så vi begge synes det er stas å lese høyt til ungene.

Dolly. Det fine er at man kan laste ned inntil 51 historier på ipaden- og ta den med et sted det ikke er internett. Genialt for bil og hytte.

Celine er helt vill med å stave ord og sette ordene sammen. Herremin så fort det går. Det er jo bare noen uker siden hun begynte på skolen og nå leser hun!!

Man blar som i et vanlig Donald blad-ved å dra fingeren over ipaden.

EN bitteliten Donald-økt før leggetid.

 

Ha en deilig lørdag- anbefaler å laste ned appen- la det være en søndagsoverraskelse til ungene.

 

Christine

Innlegget er laget i samarbeid med Egmont- meningene er mine.

1 kommentar
    1. Så blide og lykkelige barn Dere har,kan tenke meg det varmer deres mors og farshjerte.Dere gjør en god jobb,:-)

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg