Leker i interiøret og vinn flotte treleker

Reklame

Giweaway nederst i innlegget!

Barnerom er til å rive seg i håret av. Så masse leker, smågreier og uplasserelige duppeditter flyyyyyter rundt.  Da er det vanskelig å holde orden. Jeg har funnet ut ett og annet for å prøve å holde orden på rommene. Det første er: kjøpe leker med substans som er fine og kan være endel av interiøret. Bella fikk shop fra BR-leker som er så fin å se på at den kan stå fremme i hyllen på rommet. Lett for henne å ta frem- lett å rydde. Philippa fikk en puttekasse- nydelig å se på – lett å rydde.

Butikken er veldig stas. Både for Bella og Celine. Philippa spiser gjerne på en is fra butikken.

Bokshyller er genialt for å sette leker i. Spesielt fine leker som er endel av interiøret.

Kjøpt en is i butikken. Shopen falt i smak. (bokstavelig talt)

Philippas rom. Bellas lekeplass. Fine leker på hylla- tjafs og klosser i esker.

 

Så over til giveawayen:

Jeg har en Rocker og en Noahs ark å gi bort. For å vinne: fortell meg hva som er din favoritt i den nye BR- Wood serien i kommentarfeltet.

Innleggert er laget i samarbeid med BR leker.

Christine

  1. Så utrolig mye fint!!! Det er veldig mye av dette datteren min hadde likt, men jeg tror spesielt brannstasjonen hadde falt i smak 🙂 tror jeg må ta meg en tur og se nærmere på utvalget 🙂
   For noen nydelige barn du har!!!

  2. Så fine leker! Jeg likte aktivitetssenteret veldig godt. Hadde passet perfekt til å aktivisere mine tvillinger som er litt lei av lekene som de har arvet fra søsknene sine. Noas ark var også veldig fin;)

  3. Kjempe fine leker! Min favoritt er noahs ark! Den hadde vært topp til min sønn på 1 1/2 år! Krysser fingrene 🙂

  4. Noas ark er kjempefin bestemorleke til å ha for hjemflyttede barnebarn ❤️😄❤️

  5. Tenker at brannstasjonen hadde vært super til mini siden både papsen og farfar er brannmann 🙂 Stas! Og spennende kolleksjon med mange utforskbare leker for småtassene våre! 🙂

  6. Så utrolig nydelig interiør dere har, å så søte jenter 🙂 takk for tipset med hyllene 🙂 William på 3år elsker både dyr og båter veldig godt, så vår favoritt får bli noahs ark 😀 håper vi blir de heldige til å vinne 🙂

  7. Jentene mine liker godt å leke butikk, så jeg tror nok at kasseapparatet hadde falt i smak her i huset. Ellers synes jeg at bla. Noas Ark var veldig fin 😉

  8. De har så utrolig mange kule leker! Favorittene er gyngehesten og Noahs ark! Om jeg måtte velge tror jeg det måtte bli Noahs ark:)

  9. Så utrolig flotte leker. Likte de fleste, men tror nok at særlig brannstasjonen, puslespillet og de ulike byggeklossene hadde falt i smak. Likte også arken og gyngehesten. Vi har ingen av delene, så krysser fingrene!

  10. Krysser fingrene! Her i huset mangler lillejenta (9mnd) leker og mammaen elsker treleker som både er brukende og pene å se på!
   Lekebutikken er en stor favoritt, med parkeringshuset som en god nr 2 🙂
   Takk for supert tips, vet hvertfalll hva jenta mi skal ønske seg til bursdag og jul 🙂

  11. Masse flotte leiker, og liker sååå godt treleiker 🙂 eg liker best noas ark og gyngehesten 🙂 men alle var kjempe fine 🙂 håper på å vinne i trekningen 🙂 hadde vert sååå kjekt :p ha en flotte dag 🙂

  12. Så mye fint! Elsker treleker! Likte spesielt godt Noahs Ark og verktøybenken, hadde vært midt i blinken 🙂

  13. Har en fartsglad 2-åring som hadde elsket sykkelen med tilhenger! Den må nok med på årets ønskeliste til jul! 😉 Forresten herlig å se leker i kjønnsnøytrale farger!! 👏

  14. Hei! Barnerommet har blitt veldig flott! Ang trelekene, så ble jeg først og fremst positivt overrasket over hyggelige priser! Verktøybenken tror jeg er min favoritt! Klem

  15. Så fine leker, nostalgi! Jeg synes alt var fint, men favorittene må bli Tralle med klosser, gyngehest og ponnien!

  16. Treleker er en favoritt hos både meg og lille Emma.
   Så utrolig mye fint. Aktivitetshuset hadde nok falt i smak nå, og lekebutikken når hun blir litt større. Ellers elsker Emma å utforske gyngehesten som mormor og best’n har, så det hadde vært perfekt å vinne en som hun kan ha på rommet sitt.

  17. For en F L O T T serie!!
   Kjempefine farger og design, treleker er toppers.
   Vi prøver lykken på en lekebutikk,
   tror den hadde fenget både storesøster og lillebror.
   God ny Uke Christine 🙂

  18. Siden Junior her alltid stjeler verktøyet når faren og bestefaren snekrer, tror jeg kanskje jeg skulle ha kjøpt den verktøybenken deres altså. Men den gyngehesten var også veldig lekker! 🙂

  19. Av de to du lodder ut, er noahs ark favoritten. Av alle på nettsiden må også verkstedet trekkes frem (som barnebarn av en byggmester). Parkeringshuset så også knalltøft ut. Flotte&faegerike leker som oser kvalitet, det liker vi!

  20. Så fint barnerom du har laget til minstejenta. 🙂 BR verktøybenken tror jeg minstemann hadde likt godt. 🙂

  21. Så mye fint! Vanskelig å velge en favoritt, men bilbanetårnet hadde vært fint når lillebror blir litt større 😉

  22. Min favoritt var absolutt Noahs ark! Venter en liten gutt nå (har termin om en uke) og før vi var gravide kjøpte jeg min første treleke til babyen. Syns treleker er utrulig fine og ikke minst så ser jeg for meg at de holder litt lenger!

  23. Så flotte treleker, ikke minst til en fornuftig pris! Min favoritt er lekebutikken – den hadde nok blitt en favoritt etterhvert hos den lille som kommer i april.

  24. Så flotte leker. Lekebutikken er vår favoritt. Den tror jeg hadde falt godt i smak hos jentene her i huset.

  25. Disse lekene er så fine og varer til neste generasjon. Fine til lek og pynt. Trehjulssykkel med henger er tipptopp. Krysser fingrene 🙂

  26. Så mye fint! Liker veldig godt treleker og har sverget til Brio sine treleker i gaver. Nå går jeg selv gravid med førstemann og kommer til å ønske meg BR sine treleker til han! Mine favoritter er vertkøybenken og Noahs ark. 🙂

  27. Jeg må bare få si at du er en inspirasjon for oss (en gang i tiden) kommende mødre! Jager mat fra bynnen av, tar med tre små på tur og er rett og slett en sunt forbilde for oss alle! Fast leser av bloggen din!

  28. Hei hei,
   Jeg fant virkelig mye fint inne på BR. Er noe veldig tilfredstillende over treleker. 🙂
   Mine favoritter er gyngehesten, verktøybenken og bilbanenen. 🙂
   Ann Kristin 🙂

  29. Jeg elsker treleker, og det gjør sønnen min også. Og nå som han har begynt med rollespill-lek er det mange av disse lekene som står på ønskelisten.
   Min ønskeliste fra BR-leker består av Brannstasjon, Noahs Ark, verktøybenk, lekebutikk, bondegårdsett.. og slik kan jeg egentlig fortsette i evighet.
   Lillegutt i huset skal snart bli storebror og hadde vært supert med en slik gave til han som en storebror-gave!
   Takk for en inspirerende blogg!
   Camilla

  30. Veldig mye fint, men tror verktøybenken er min favoritt til en tantegutt på snart 3 år 🙂 han hadde nok også likt Noahs ark!

  31. Så utrolig mye fint, mye der som kan stå på ønskelisten til 1 åringen nå😊 jeg syns aktivitetsleken var kjempefin, mye morro å plukke på for små fingre.

  32. Familien Holm har følgende favoritter;
   Jente 8 år “postkassen”
   Jente 5 år “butikken/kasseapperat”
   Pappa 39 år “kuleramme”
   Mamma 35 år “bilparkeringen”
   Hurra for nye fine treleker som kombinerer utviklende lek og god design!

  33. de trelekene er så utrolig fine! Mange av dem er satt opp på ønskelisten til jul allerede 🙂 Her må favoritten være bilgarasjen!
   Endelig er det kommet flotte solide leker i tre og ikke all denne plasten med masse lyder 🙁

  34. Å så kjekt at jeg vant. Hurra! Jeg har sendt deg en Mail med adressen min og håper du har fått den. Gi meg en lyd om alt er ok. Hilsen en glad vinner Siv Eilertsen.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg