Miniferie og hvitstil som elsker Polarn O.Pyret

Annonse

I forrige uke tok jeg med de to største jentene på en miniferie til Gran Canaria. Etter mange stormer her nord var det kjempedeilig å komme litt vekk. Vi var stort sett på farten hver dag. Vi besøkte Lollo på SunWing 4 ganger på de dagene vi var der! ellers var vi på tivoli og på stranda. Vanligvis er det husbonden som kaster seg mest i slottsbyggingen- neb denne gangen fikk jeg virkelig spesialisert meg på både kunstslott og spidermannslott. Herremin så vi koste oss.

 

Under følger noen av favorittbildene mine fra ferien.

Hjem fra stranda i stripete favoritter!

 


Bella i spiderbilen


Celine imponerte meg- hun har ikke vært mest begeistret for hester- men den tid er forbi- på tivoliet bestemte hun selv at hun ville ri på hesten! Så stolt!

På vei hjem etter buffet på Sunwing med påfølgende Lollo show og minidisco. De elsker det.

To bøller som venter på avreise.

 

Med oss till Gran Canaria hadde vi masse flotte vårklær fra PolarnOPyret. Jeg tok med jentene  i parken og på lekeplassen og tok noen bilder av jentene i de fine  klærne.

Bella i sila!

To sneller i fargerike vindfleece.

Vindfleece inni perfekt mykt skalltøy.

 


Snu på lua- den er grønn bak.


Luring!

Navy med detaljer i friske farger. Love it!

Ingen problem å bevege seg

Neste på bloggen:

Har funnet en helt vilt bra oppskrift på Biff Stroganoff. Herremin så greit å lage- ungene liker og jeg lager det klart for to travle dager på søndagen!

 

Christine

  1. Hei. Så fin blogg du har. Og søte jenter. Jeg har selv fem barn, fire på jorden og en i himmelen. Alle fem er født på seks år. Jeg ser du liker akkurat like godt som meg å kle barna i like klær:-)
   Hvor er skjøtet og den blå jakkene fra? Jeg fant det ikke på pop.
   Ta gjerne en tur innom min blogg. Den er nyoppstartet men håper innleggene mine vil bli lest av så mange som mulig. Del den gjerne:-)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg