Monopol

Jeg fikk et tips fra min venninne som er et oppkom av gode ideer. Hun hadde kjøpt monopol til datteren- som også fungerte som super matte og lesetrening. Vi kjøpte monopol vanlig- ikke med bankterminal og ikke barnevarianten.

Og herremin som Celine gladelig har regnet terninkast, leie og veksel i dag. Artig å se at så mye kan skje på det første skoleåret.

I Natvik har vi fantastiske dager nå. Det er vinterfestuka og by1 er full av liv. Fredag var vi på middag med vennene våre oppfulgt med fantastisk magisk konsert med Kari Bremnes og Kork. Jeg tror jeg telte 50 stykk på scenen. Magisk. Jeg virkelig hjerte Kari Bremnes!

Christine

4 kommentarer
    1. Hei. Dette har ingenting med dette blogginnlegget å gjøre, men jeg har et spørsmål til deg. Synes å huske at du i et innlegg for en tid tilbake skrev om uønsket reklame mail, og hvordan du gikk frem for å stoppe det? Finner ikke tilbake til innlegget.

    2. Spill er så kjekt å spille med terninger og penger i tillegg at de lærer, finnes ikke noe gøyere trenging på matematikk.Fin blogg og bilder! Besøk gjerne bloggen min også, og følg meg gjerne også om du vil! Ha en fin dag:)

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg