Kinobursdag og Vinterfestuke

I dag er siste dag av vinterfestuka. Og for en vinterfestuke det har vært. Vi har arrangert karneval for Celines klasse på skolen, vi har vært på to konserter, vi har vært ute og spist to ganger, vi har hatt to bursdager: Husbonden og Celine, vi har vært to ganger i slalombakken, jeg har vært på Svarta Bjørn (kvinne)konferanse og set både Eva Joly, Monica Lewinsky og Dr Skavland holde engasjerende, hjerteskjærende og hysterisk morsomme innlegg. Og sist- men viktigst av alt: Celines kinobursdag. Når premieren til Askepott havner på en sjuårings bursdag- da blir det kinofest!

Og for en fin film det var! Jeg tror jeg straks må se den en gang til. Og For en fin bursdag det ble. Kinoen dekket opp med prinsessekopper og fat. De serverte pølser og hadde klar smågodtposer til alle jentene. Og popcorn selvfølgelig.

Nå er det askepott som gjelder. Askepott er herved den nye Elsa!

Nesten hele gjengen var oppe med Fjellheisen i dag. Philippa hadde barnevakt hjemme- mens vi andre koste oss i påskeværet. Lite snø- men greit nok! Ungene er ville etter å dra i fjellet.

 

Denne uken blir litt roligere- og takk og lov for det. Jeg har klesvask nok til å fylle 5-6 ettermiddager med arbeid og hele leiligheten flyyyyter med kostymer, skiklær og annet rot. 

Ha en riktig fin uke- det skal jeg. Jeg har solgt howardsofaen og stolene våre og i morgen kommer de nye. Jeg gleder meg!

 

Christine

2 kommentarer
  1. Hei:) kom over bloggen din og tenkte jeg måtte legge igjen en liten hilsen. Du skriver veldig godt og har utrolig fine bilder:) setter pris på om du vil titte innom min blogg også:) blir veldig glad om du legger igjen ett lite spor etter deg:)
   http://Www.pourfemme.blogg.no
   Klem

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg