Small living med verdens flotteste bakgård

Jeg skal ikke påstå at det er god plass hos oss- men vi har det vi trenger og har laget oss smarte løsninger. På våre hundre kvm har vi 4 soverom, vaskerom, bad med både dusj og stort badekar, yttergang og åpen kjøkkenløsning med stue og tvstue. I tillegg har vi et lite kontorhjørne. det er terasse på begge sider av leiligheten og utenfor på toppen av en liten pakke som tilhører vår leiligheter ligger det beste av alt. En liten grillhytte. Tilgang rett fra slalombakken- der det er plass til både oss og venner med barn.

Da vi flyttet hit hadde vi med oss de superdeilige stuemøblene våre fra Englesson fra huset vi bodde i- men omsider måtte vi innse at det som var fint i et stort hus ikke passet så godt i vår lille stue. Møblene ble solgt i forrige uke og nye kom hjem til oss denne uka. Og herremin så riktig og så luftig det ble.

I en sofa fra ikea………  Vi bor på ingen måte nært en IKEA og jeg har egentlig aldri hatt rompa nedpå en Karlstad- men vi bestilte to uprøvd og er overraskende fornøyd med sittecomforten. Stuebordet er fra Bohus. Halvor Bakke står i spissen og for meg laget han marmorplate til bordet på bestilling! Elsker det. Deiligst av alt var det å bli kvitt den hylla som var under det gamle bordet og som det var fysisk umulig å holde ryddig. Ingen hylle -ingen rot!


Der montanahyllene er montert på veggen hadde vi tidligere billyhyller fra golv til tak. Etter at vi gikk i sømmene og så hva som var i skapene fant vi ut at det egentlig var ting vi ikke trengte å ha fremme. Dermed solgte vi hyllene og byttet dem ut med montana. Det føltes veldig luftig i stua!

Altså ble 5 Billyskap redusert til dette! Bilde på hyllen av barna har min brors svigermor brodert for hånd. I bildet er det ca 110 farger og hun har brukt 600 timer. For en gave å få!

Det tegnede bilde har en kunstner med navn Erling Johanson tegnet til Celine. Han tegner sjelens farger. Hvordan det gikk til at han tegnet Celine i bytte mot en lue kan du lese her.

 

Det snødde helt vilt da jeg tok bildene og derfor kan man ikke se utsikten. Den får jeg vise senere.

Fra kjøkkenet. Spisebord og stoler fra Stolab med navn Miss Holly. Fantastisk å sitte i.  Klaffer har vi også- så vi kan være mange til bords!

Miss Holly!

Mere miss Holly!

Ikea skulle slutte med stoffet Isunda grå. Det ble ikke “bare bare” å få tak i. Men ved hjelp av en svensk venninne og hennes adresse fikk vi bestilt den fra sverige og levert hos henne og deretter hentet det i Sverige. (og ja det ble tollet inn)

Putene fra Hay- min venninne Serina har kjempeutvalg på HTH her i Narvik!

Plakater fra PK CPH. Kjøpte plakatene på nett- fikk tilsendt en fil på mail og trykket bildene på trykkeriet i Narvik. Den lille  høytalergreia i vindu fra BOSE er genial. Flyttbar og uten ledning. Lett å ta med ut i grillhytta og spille musikk fra spotify. Lampen i taket er en Collage fra Louis Poulsen (HTH Narvik) og den svarte er en AJ WALL.

Men det aller aller aller beste med leiligheta vår er bakgården: Bilde er tatt av Narvikfjellet.no forrige helg.

Deilig søndag til alle

Christine

11 kommentarer
  1. Litt artig, jeg kastet også ut verdens beste sofa som passet i huset mot en karlstad i samme farge som din, men jeg har en 2,5 seter med sjeselong:) og så deilig det ble i stuen! Mannen var veldig skeptisk siden den også ble kjøpt uprøvd her, men jeg måtte jo bare når den var på salg hos IKEA:):)
   Så utrolig flott hjem dere har og jeg henter masse inspirasjon hos deg til løsninger på liten plass:)

  2. Hei.
   Flott og deilig stue. Den sofaen var virkelig fin.
   Kan jeg spørre hva fargen heter og hvilken str det er på de grå putene med gule knapper (bilde 9). De var super fine 🙂
   Mvh Lise

  3. Hei:)
   Vet ikke om det blir rett å skrive det her, men jeg lurte på om du fortsatt selger stumtjener knaggene, og om det eventuelt går ant å bestille seg en?
   Nina

  4. Hei. Så utrolig fint dere har det! Jeg kunne tenkt meg å prøve samme løsningen med sofaene selv, da jeg har relativt lite plass i stuen. Jeg lurer på hvor bred den “sofa kroken” er. Altså om man ser på bilde fra Sofarygg til sofarygg. 🙂
   Andrea

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg