Snap og reisetips

Aller først– til dere som er på snap- jeg er der også under navnet HVITSTIL og alle er velkommen til å legge seg til. Jeg bruker mystory- så det er bare å følge hvis du vil 🙂

Jentene på tur i mogan- bildet fra mystory

Her er dagens superferietips. Kjøp med en liten kjølebag når du skal på ferie. Jeg har en stor og en liten og bruker den hver dag! Den lille tar jeg med i bilen uansett hvor vi skal. Har med drikke til barn, drikke til voksen, babyfruktpose, noen bananer og kjeks. Når vi er fem som skal til kjøpesenteret eller lekeplassen blir noen tørste før vi svinger ut fra huset- og den lille vesken sparer oss for massevis av tid. Jeg har med en større variant på stranden og oppgraderer innholdet med brødskiver til barna, fruktbiter, kjeks osv. Noen ganger kjøper vi lunsj i strandbarene- men å spise fem stykker i strandbar tar alt for lang tid og vi blir alt for lenge borte fra det vi liker best: stranden!!

Nå er kjøkebagen pakket og vi er jlar for aller siste dag med sol, sand og bading.

Er det lov å si: vil ikke hjem!!!!

Christine

1 kommentar
  1. hei. så søte jenter og takk for at du deler supre tips. mine besteforeldre har akkurat kjøp seg leilighet i puerto rico like ved stranden. Er det amadores den heter? jeg har selv 4 små barn og ser igjen mye av det du deler hos oss når det gjelder reise og reisetips. greit å være forberedt på alt når man er på tur. regner med jeg drar alene nedover med hele barneflokken iløpetav sommeren så ikke sommeren blir så lang her i kalde Hemsedal.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg