Planleggingsministeren

Jeg må innrømme : jeg liker planlegging. Rett og slett. Jeg får nesten magesår av å ikke planlegge. På en nettbutikk (jeg har glemt hvilken- men mye mulig det var hviit) fant jeg denne fine tavla som står midt på kjøkkenbenken vår

Når vi har en plan har vi også mulighet til å handle en gang i uka. Det sparer meg rett og slett for endel kcal fordi jeg ikke får muligheten til å la meg friste i godishyllen og sparer endel kroner fordi det blir mindre impulskjøp.

Vi hadde canaryfest i helgen og de som følger meg på snapstory kunne følge matlagingen. Aioli, mojo og i all beskjedenhet verdens beste marinade til grilling.

Aioli eller alioli som jeg sier

Ha en deilig søndag

Christine

  1. Jeg skulle gjerne ha vært en gjest på den festen. Så helt herlig ut, både mat, gjester og ikke minst festbord. Takk for at du deler.

  2. Det var smart å lage liste.
   Ser på bloggen din at du er veldig flink å lage mat fra bunnen av som er sunn og god.
   Ser du skal lage Taigryte med svinekjøtt,kan jeg få spørre deg om du vil legge ut din oppskrift på den?
   Hilsen Solveig

  3. Ler litt av den aliolien 😉 så deilig mat du lager 🙂 Så noen hadde kommentert hos deg at du har fått hørselskade? Stemmer det? Kunne du ha skrevet om det i bloggen, sikkert mange som hadde satt pris på å høre hvordan du opplever det og hva du har gjort med det.

  4. Bare lurte på om det går bra med deg 🙂 Når man følger en blogg i så mange år, selv om jeg har vært elendig på å kommentere, blir man litt bekymret når man føler at man bryr seg om den man følger bloggen til 😉

  5. Hehe, høres sikkert rart ut, men sånn er det 🙂 Det må du bestemme selv hva du føler er riktig <3

  6. Jeg er nok ikke heller flink til å legge igjen kommentarer, selv om jeg har fulgt deg lenge, men ville bare si at jeg håpet du kunne legge ut dine ukesmeny oftere. Stor inspirasjon for andre middagsplanleggere der ute 🙂

  7. Heia!
   Det hørtes veldig godt ut! Jeg synes de plakatene fra pk copenhagen du har på veggen er så tøffe 😀 Men lurer på hvordan man bestiller de??
   Mvh Linn

  8. Hei, vil tipse deg om ukeplan.no. De har ukeplanleggere i pleksiglass for å henge på veggen. Vi er superfornøyd med vår, og den har blitt husets ‘Pentagon’ for oss 5 i heimen.
   Hilsen Mia (også fast leser i mange år!)

  9. Linda: det til høyre er litt av hvert egentlig. Noen ganger lunsj, noen ganger snack og noen ganger kveldsmat. Erfaringsmessig spiser vi to planlagte måltider hver dag- så jeg setter opp litt forskjellig så følges planen men ikke i rekkefølge.

  10. Ja, de er litt (for) dyre. Men de har kampanjer innimellom, kjøpte vår til 40 % eller noe. Vi har 70×100, men det holder i grunnen med én str mindre 🙂 Lurer også på hvordan det går med vektreduksjon? Er du fortsatt på diett, eller har vekten stabilisert seg der du vil være? Har selv kuttet ut sukker og raske karbohydrater, har ellers hatt et sunt kosthold basert på ren mat lenge. Men søtsaker og hjemmebakst er min største fiende, prøver å finne balansen på hvor (mye) lite jeg kan nyte av det. Synes også det er en utfordring med 3 små, vi er ganske strenge på godteri etc. Men opplever dessverre at de rund oss ikke alltid respekterer dette, og får noen kommentarer på at vi er litt hysteriske. Jeg er den kjipe mora (i barnas øyne) som lager hjemmelaget sukkerfri godteri og is til bursdager i bhg, og har kakao uten sukker (med honning) etc. 🙂 Lager også mye av ungenes snacks/mellommåltider selv, har funnet mange gode oppskrifter som er sunnere enn vanlig. Har du noen tanker rundt dette? Interessant å høre hvordan andre løser dette. Har ikke overvektige barn, heller tvert i mot, men er opptatt av barnas helse og å gi de gode kostholdsvaner.
   Fin dag til deg 🙂
   Hilsen Mia

  11. Likte veldig godt den ukes planleggeren din.
   Kan jeg spørre om hvor du har fått tak i den? 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg