Giveaway Violetta

I forbindelse med Disney Channels Violetta Dance-konkurranse som pågår nå – der barn og unge kan konkurrere om en reise til London og å få spille inn sine beste dansetrinn profesjonelt og vise dem på Disney Channel! – har jeg nå en super giveaway der du kan vinne kule Violetta-saker! 

 

 I samarbeid med Disney Channel og tv-serien Violetta deler jeg ut en premie med blant annet  en Violetta sparkesykkel, dusjprodukter, Violetta vekkerklokke, bursdagssett , wallstickers, Violetta-serien på dvd, og Disney-kosedyr. 

For å delta i trekningen må du legge igjen en kommentar med en eller annen info som gjør at jeg kan finne tilbake til deg.

 

Her er Gavepakken som jeg trekker på søndag!

Under følger  informasjon om en annen Violetta dansekonkurranse som ikke har noe med giveavayen å gjøre:


Vinn tur til London med Violetta Dance!

Har du en datter eller sønn, eller en niese eller nevø som liker å danse eller følger Violetta-serien? Da er Disney Channels dansekonkurranse Violetta Dance en fantastisk mulighet! Disney Channel og Violetta arrangerer akkurat nå dansekonkurransen Violetta Dance der barn og unge kan spille inn sine egne dansetrinn til sangene ?I min verden? og ?Right now?, to populære sanger fra Violetta-serien. 

Vinneren får reise til London for å spille inn sine dansetrinn profesjonelt og deretter presentere dem på Disney Channel høsten 2015. Kanskje blir det nettopp en hos dere som vinner denne fantastiske premien og en reise til London? 

Klikk deg inn på http://www.disney.no/disney-channel/  for å delta og lese mer! Sjekk også ut  #violettadance på Instagram og Twitter!

Lykke til!

32 kommentarer

Siste innlegg