Spennende nyheter fra Bussolis!

Ca 75 meter bakdet huset vi bor i nå ligger har vi kjøpt en flonke ny tomt. Det skal bygges et nytt boligområde med nye gater, lekeplasser og hus. Barnefamilier i lange baner- jeg kan nesten ikke vente. En god blanding av lykke, angst, gleding og jubelfølelse. Vi skal bygge og prosessen kommer til å bli delt med de som leser hvitstil.com

Teksten på det nye bilde i stua vår kunne vel ikke passet bedre!

Christine

54 kommentarer
  1. Herregud så spennende! Gleder meg masse til å følge dette 😀 gratulerer så utrolig masse, dere ligger jammen ikke på latsiden! Er dere ikke fornøyde der dere bor nå?

  2. Beklager, jeg vet det er frivillig å lese denne bloggen men før jeg takker for meg som leser vil jeg bare si: stakkars barn!! Sksl de aldri få ro!! Hvor mange hjem har Celine hatt på sine 7 år?? Rotløs barndom pga en ustabil mamma som aldri klarer å finne fotfeste og fastslå at dette er ” bra nok”. Større hus, sør, nord, hytte, nei leilighet. Større, mindre, nytt ditt nytt datt. Aldri bra nok..

  3. Anonym: ja det var det- det er frivillig å lese. Og du kan absolutt mene hva du vil- og jeg blir sikkert å få Mail eller kommentar på at jeg tar kritikk dårlig. Men en ting er sikkert- vi gjør til en hver tid det som er best for våre barn. Og hva vet du om hvilke planer vi har?

   Bruk heller tiden din på å bekymre deg for de barna som ikke har hjem- som må flykte fra alt som er kjent fordi de bor i deler av verden som man kan regne som ubebolig for barn. Celine skal flytte 75 meter borti gata. Henne er det ikke synd i.

  4. Åh! SÅ spennende å bygge nytt! Tenk å få planlegge ALT bra begynnelsen! Selv er jeg ikke så flink til å flytte, men det er ikke dermed sagt at min barn har det så mye bedre enn dine 😉
   Stå på! Det vil alltid finnes noen der ute som tror seg vite alt best…
   Klem fra Sverige

  5. D blir spennende å følge med 🙂
   Ungene skal jo bare flytte noen meter, og beholder både bhg og skole, venner og omgangskrets regner jeg med.

  6. Gratulerer med tomtekjøpet. Blir spennende å følge prosjektet i tiden som kommer og ikke tenk på hva andre måtte mene om at dere skal flytte igjen! Dere vet hva som er best for dere 😃😃😃👍🏻

  7. Gratulerer med tomt. Veldig glad for at dere store familien bygger hus hjemme i Narvik. Da jeg mistet mannen min , huset vårt og ble alene var det vanskelig.
   Christine med mann og barn flyttet hjem til Narvik inn i ei lita gjestehytte i Skjomen.
   De pusset opp hytta for meg mens de bodde der ute på landet. Jeg og sikkert mange andre inspireres av deres initiativ og arbeid. Jeg er svært glad for å ha mine barn og barnebarn nær meg. Jeg blir oppgitt av negative historieløse kommentarer.
   Framorinord-ellenpropellen

  8. Gratulerer så mye med tomtekjøp og bygging av eget hus. Jeg gleder meg til å følge prosessen og får alltid mange flotte ideer og blir utrolig inspirert av deg;)

  9. Jeg kommenterer ALDRI (men leser bloggen din jevnlig). Nå klarer jeg ikke å holde kjeft – hvorfor må sånne sure sitroner bry seg med andres liv?
   Kult at du setter de på plass – ikke finn deg i sånt. Jeg gleder meg til å følge husplanlegging – det kommer nok til å bli superfint og ikke minst mange gode ideer og tips til å bli inspirert av. Jeg digger Bellas rom. Lykke til!!

  10. Ååå dette blir spennende å følge med på, du har alltid så smarte&kreative løsninger! Får masse inspirasjon hos deg, både til hus og hytte! At noen får seg til å kommentere slik er bare utrolig unødvendig! Folks behov og ønsker for en bolig endrer seg med barnas alder, familiens økonomi etc.. Det er jo dermed ikke sagt det er urolig eller synd på barna!! Syns dere er så utrolig flinke til å finne på aktiviteter hele familien, der har iallfall min familie nye å lære!!
   Håper du deler mye å planleggingsprosessen:)

  11. Gratulerer så masse med tomtekjøpet! Gleder meg stort til å følge byggeprosjektet deres fremover 🙂

  12. Gratulerer, så spennende😃 Du vet hva som er best for deg og dine. Gleder meg meg til å lese om husbygging. Lykke til😀

  13. Bare for å ha sagt det Christine: Jeg mente IKKE noe vondt med det jeg skrev! Men fy faen så ekle dere som kommer med de negative kommentarene er! Gleder meg til denne prosessen så får de som tydeligvis er så misunnelige på dere sitte der og irritere seg for noe de overhodet ikke har noe med. Dere er superflinke! Og alle vet at bolig er investering, dere er faktisk veldig lure 🙂

  14. Lena G: jeg vet det! Absolutt <3 og jeg takker for hyggelig kommentar 🙂
   jeg merker meg ikke så mye med stygg kommentarene vanligvis- men i tilfellet der jeg/vi blir beskyldt for å være dårlig mor/foreldre må jeg reagere og svare.

  15. Gleder meg virkelig på deres vegne!! blir spennende å fölge med videre på bloggen!
   La folk få si hva dem vil, la det negative prelle av! tror det kalles misunnelse 🙂 jeg er bare helt imponert over deres pågangsmot ! 🙂
   LYKKE TIL !
   klem fra meg ( ivrig leser av bloggen din )

  16. Jeg har lest bloggen din siden før Celine ble født. Og jeg må få si at du skal aldri la noen tvile på din morsevne. Du er et fantastisk forbilde for jentene dine! Jeg har latt meg inspirere gang på gang av deg. Du er rakrygget, omsorgsfull, energirik og full av arbeidsglede. Det er ingenting rotløst over dere, bare tiltakslyst, glede og omsorg. At livet endrer prioriteringer og ønsker er normalt, og at man bøyer seg for dem viser at man faktisk er oppegående til å se hva man trenger. Stå på du herlige jente! Jeg skal iallefall følge dere videre slik jeg har gjort de siste 7-8 årene.

  17. Og hvor lenge skal du bo der da før det ikke er bra nok? Sikkert fint for deg Ellen proppelen. Det spiller vel ingen rolle at det sitter en stk familie i øst som aldri ser barnebarna sine? Egoistiske mennesker!

  18. tonelone: sterke meninger fra Tone Lone som helt klart ikke kjenner oss. Besteforeldre som aldri får se barnebarna sine? Ok. Du har nok rett i det siden du kjenner oss så godt og gjemmer deg bak en fake epost. Rett deg opp i ryggen og vis hvem du er!

   Mailadresse [email protected] dersom du har noe på hjerte du vil snakke med meg om eventuelt vil dele info med meg som jeg ikke kjenner.

  19. Hei Christine!
   Jeg blir sjokkert over hva folk får seg til å skrive, skammelig av voksne mennesker! Jeg har vært fast leser av bloggen din i mange år og syns du virker som en fantastisk mamma som ALLTID setter barna sine først. Et forbilde spør du meg! Gratulerer med kjøp av tomt og bygging av hus, gleder meg til å følge med i prosessen!😊

  20. Jeg har selv vokst opp med flytting fra en by til en annen og innad i byer, og kan med hånda på hjerte si at jeg ikke er blitt rotløs av det. Heller det motsatte. At dere flytter noen få meter fra der dere bor nå har da virkelig ingenting å si. Å mene at du er en dårlig mor på grunn av det er jo bare helt utrolig frekt! Og uansett så er det tynt å bedømme noen som foreldre basert på noen få linjer på en blogg. Det er alle samtalene og situasjonene som vi ikke ser når vi ser på bilder av badet fra Slettjorda som er det viktige. At dere har glade, lykkelige, veltilpassede barn som utvikler seg i takt med sin egen kurve som spiller noen rolle.
   Veldig lykke til med husbygingen, det blir gøy å følge med på 😀

  21. Her var det mye missunnelse ute å går …Det er vel flere tomter ledige ? 😉
   Lykke til med husprosjektet Christine,-blir spennende å følge med 😀
   Å skjit i de som ikke klare å glede sæ på andre sine vegne pga den stygge missunnelsen som tar alt for stor plass i livet deres.
   Stor klæm fra Marte R

  22. Blir så forbanna over at folk ikke kan slutte å kommentere andres liv. Hva så om Christine har flyttet to hele ganger??? Hva så om man ikke bor i samme by som alt av besteforeldre? Vi har vel nok med våre egne liv!!! Dere som kommer med negativ kritikk,, dere viser virkelig at dere har noen grusomme liv. Regner med dere bor i skitne små trange leiligheter. Regner med dere ikke har hytte og er aldri ute på tur med barna deres. Regner med dere ikke har økonomi til å dra noen steder på ferie. Alt dette er lett å se ettersom dere sitter å kritiserer ei fantastisk mamma. Dere er så missunnelige at det lukter på lang vet! Dere snakker stygt om ei som pusser opp, baker, drar på tur og virkelig stiller opp for barna sine og alle i Hennes omgangskrets. Dere burde skamme dere!!

  23. Himmel og pannekake! Her var det het diskusjon!! også av en SÅNN nyhet! Det er jammen mye energi der ute som smeller i folka pannen… Jeg vil bare gratulere med tomtekjøp. Er sikkert på at dere får det fint i det nye huset deres. Blir spennende å følge deg videre Christine. 🙂
   (Jeg må jo legge til at: skal det ikke mer til for å være dårlige foreldre er vel vi det hele hurven… )

  24. Jeg har fulgt med på deg i noen år nå, og har sett deg gjennom prosjekter å flyttinger. OG SÅ? Tror ikke det skader en sjel at du og din familie velger å flytte på rompa. GRATULERER KJEMPE MASSE med kjøp av tomt! Er kjempe interessert i å bygge selv, så følger med på FINN hver dag om det kommer ut tomt. Selv har jeg en sønn på 3 år som er i sitt andre hjem allerede. Vi bor i en helt ny tomanssbolig, og vegg i vegg bor to gutter på 2 og 4 år. Der holder foreldrene på å bygge neste tomannsbolig allerede. Det kommer til å bli deres 3. og ikke siste hjem.
   Jeg må slå tilbake på noen av kommentarene over her. Disse negative tilbakemeldingene trenger absolut ikke være en del av gamet! Voksne damer trenger absolut ikke å oppføre seg på denne måten. Er det rart at barna blir mobbet på skolen? De kopierer jo bare foreldres/ voksnes handlinger. Voksne mennesker er de VÆRSTE..
   Igjen, gratulerer Christine 🙂 Mvh supermissunlig ung mor 🙂

  25. Hei vennen❤️ Kan ikke si at jeg er annet en meget glad på deres vegne! Vi ble kjent for mange år siden og jeg savner deg og dine flotte tips, råd, fine bilder og alt! Og jammen blir jeg forskrekket når jeg ser at bloggverden er akkurat like fin og FÆL som den var da jeg også var en av dere! Trodde det var bedre men neida…. Gled dere over tomt og planer og gjør som vi måtte før…. Gi f… I de idioter som ikke har noe annet å gjøre enn å slenge dritt😰

  26. Gratulerer med tomtekjøp . Blir spennende og følge håper du deler på bloggen .
   Vi skal også igang med husbygging og de “stakkars” barna mine skal flytte for tredje gang ,, hehehe .

  27. Hærremindag korr artig å høre at d ska bygges hus ☺
   Æ glede mæ til å følge med på byggeprosessen.
   (Æ sku egentlig vært arkitekt) 😉
   Å til dåkker snurpekjærringe som sitt der grønn av misunnelse…
   Prøv nu ut fra dåkkers svartsjuke å skjønne kofførr d e krig i verden!
   Når nå så gledelig som nyheten om at en familie ska bygge ett hjem klare å få frem nå så stygt i dæ. Ja, da må d vel være rom førr krig åsså.
   Å i tillegg så e du så feig at du gjem dæ bak en anonym profil… Du e patetisk!!!
   Gratulere igjen Christine og co 👍
   Klæmma

  28. Jeg har fulgt bloggen din i mange år, gratulerer med tomt!
   Er overrasket over hva voksne mennesker får seg til og skrive!
   Lykke til med husbygging, jeg gleder meg til og se! 🙂

  29. Gratulerer!!! Jeg gleder meg til å følge dere videre. Heldige barn som får flytte til et hus som passer til en familie på 5! Vi har også kjøpt tomt og starter forhåpentligvis byggeprosessen i 2016, barna gleder seg stort! Dette kommer til å bli topp for både for liten og stor. Tusen takk for all inspirasjon i hverdagen, det bidrar til mye glede for andre. Sender også en applaus til Morinord for fin kommentar over her!

  30. Hei! Gratulerer med tomt og husbygging! Det er flott at dere har mulighet til å bygge hus tilpasset en familie på 5. Synd det finnes så utrolige mange negative megger der ute. Skulle ønske at disse negative damene kunne bruke sitt engasjement på litt viktigere ting. Husbygging er viktig for dere, men kanskje disse damene kunne fått blikket opp fra sin egen navle og sett seg litt rundt i landet og verden.Så mye bortkastet energi:-)

  31. Herremin for noen ekle kommentarer noen klarer å spy ut av seg! Huff….
   Gratulerer med tomt på beste sida av byen! Æ har fulgt dæ i noen år og synes du har mange gode idea, og synes det e skøy å se ka dokker får til! Stå på, det blir interessant å se korsn løsninge og hus dokker velge! 👍😄
   Hilsen ei som bor noen gate lenger ned 😄

  32. Gratulerer så mye:-) Min drøm en gang i framtida er også å få bygge drømmehuset. Masse lykke til! Gleder meg til å følge planleggingen og byggingen, selvom det sikkert er en liten stund til:-)

  33. http://www.hvitstil.com/ Christine: begge to- eller bare den første?? Vet du- jeg skulle slette den første kommentaren din siden du ikke ønsket den publisert og for at jeg ikke skulle gjøre det med en feil- men jeg kopierte den og la den inn i notater på iPhone før jeg slettet den fordi den var så hyggelig??????vanligvis leser jeg bare de som ikke ønsker å komme på trykk også slettet jeg dem.

  34. Åh gled dere! Det er et kjempe prosjekt! Og mye jobb. Men så innmari moro. Og verdt all den tid og krone det tar. Man får et helt spesielt forhold til huset. Vi kjøpte drømmetomten for noen år siden. Og har brukt god tid. Tegnet huset selv, og gjort mesteparten på egen innsats. Flyttet inn for ca ett år siden. Det er fremdeles et par rom som står igjen, men det får komme når det har vokst frem nye penger på kontoen. 😊 Gratulerer så mye!

  35. Gratulerer!!! Jeg har selv bygget hus to ganger. Slitsomt, men utrolig gøy!!
   Synes dere virker som en superherlig familie, og er såååå misunnelig på sommerstedet deres! Er innom bloggen innimellom, og henter litt inspirasjon fra deg. God sommer til deg og dine! <3

  36. Gratulerer så mye med tomtekjøp. Gleder meg til å følge bloggen og lese om nyhuset. Blir flau på vegne av alle de som kommer med så ekle kommentarer.
   Du gjør en fantastisk jobb med å gjøre barndommen til dine barn god med mange koseelige og nære opplevelser pluss at dere til enhver tid har et vakkert og praktisk hjem. Masse lykke til!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg