10 års bryllupdag

I dag er det ti år siden Preben og jeg giftet oss. Ti år siden verdens flotteste og snilleste mann ble min. Jeg har laget en samling med bilder av det gode som har vært de siste ti årene. Vi har også hatt noen tøffe perioder- men i dag feirer vi bare kjærligheten og lar det triste og vonde som har vært ligge.
I kveld feirer vi med middag for oss to i Skybaren på Scandic. Den planlagte helgeturen for oss to har vi avlyst og byttet ut med en familieferie med barna år vi tar ferie i juli.
Ha en god dag.
Christine
4 kommentarer
    1. Herregud så fine bilder og nydelig musikk! Dere er bare drømmeparet med de vakre barna ❤️ alt du gjør og tar i blir til gull Christine, alt ifra pene barn, vakker mann, klær, kreativiteten din, bilder, ja så er du jo fantastisk vakker selv også! Gratulerer så masse med dagen og kjærligheten, dere må jo være skapt for hverandre ❤️ Nyt kvelden og hverandre med deilig mat og drikke ❤️

    2. Hurra for kjærligheten og hurra for dere!Takk for at jeg fikk være med å feire dere, den vakre dagen i Narvik for 10 år siden. Dere er flink å sette pris på hverandre. Tenker dagen var bra! Stor klem til dere begge!

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg