Vannlekasje

Det er så trist- så utrolig trist. Forrige helg hadde vi med venner på Ytre Slettjord. Seks barn storkoste seg ei hel helg- men med lunsjtider søndag ble det oppdaget vann på kjøkkenet. Når vi trødde på parketten tøyt det vann mellom bordene. Jeg ville gråte. Kjøkkenet er jo akkurat blitt ferdig. Samtidig stikker jeg fingeren i jorden og tenker- dette lar seg fikse. Det er kjedelig- men ikke verdens undergang. Takstmann har vært der i dag og meldingen er kommet om at forsikringen dekker skaden. Håper bare det finnes håndtverkere med båtlappen som kan ta oppdraget.

Christine

  1. Åååå, det var skikkelig kjedelig. Redder dere sommersesongen eller blir det bare jobbing der? Gubben tar slike oppdrag, men det spørs jo om det skal gjøres nå med en gang. Lykke til uansett:-)
   Mia

  2. Uff noe så kjedelig, enda godt en har forsikring.. Men det er jo så irriterende når noe har blitt ferdig og ferien står for døren, da vil man jo nyte det og kose seg. Gratulerer med tomtekjøp også forresten. Gleder meg til å følge prosessen og lure løsninger. Lykke til med utbedring av skaden og det må jo være noen handy menn med båt i Narvik ;0)

  3. Heisann
   Kjipt ja men trist…
   Når til og med forsikringen dekker utgiftene så er det vel ingentinf å “sutre” over.
   Gamle hus er stappfulle av sjarm og spennende historier men de byr også på små og store overraskelser, mange av dem faktisk.
   Dette må du nok bare venne deg til for det er en del av “pakka”.
   Min erfaring etter å ha bodd og restaurert et 150 År gammel hus de siste 10 årene er at for det jeg har betalt i cash og arbeid så hadde jeg kunnet bo i en splitter ny leilighet på Aker brygge i Oslo, men jeg tror ikke det hadde vært like tilfredsstillende og ikke minst utfordrende😊
   Velger å se på meg selv som griseheldig som har denne muligheten istedenfor å deppe over et råttent rør-som garantert ikke er det siste!
   God sommer
   L

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg